Bana UEFA'yı kazanan kadrodan kim iyi Teknik Adam olabilir diye sorsalardı en son aklıma gelecek oyunculardan olurdu Okan. Ama şu an en çok ümit veren o. Çok şaşırtı beni. InşaAllah böyle devam eder.

Helal olsun, başarılarının devamını dilerim.

Bahtı açık olsun meşhur ankaragücü maçı, beşiktaş da oynaması vs ama büyük işler yapıyor geçen seneden beri devam eden istikrarı var başarılar ..

buyuk bjkli okan kulubune cembeyi takmistir

Tudora hocalik dersi verecektir suphesiz. Birilerinin elindeki ama anadolu takimlatina karsi basarili argumani biter gibi ha yeri gelmisken lafi deligine tikmak gerekir. Sneijder gol asist yapinca ama kucuk takimlara atiyor diye kucumseyen adamlarin kucuk takimlar karsi mac kazanip buyuklere buyuk sıçış filmini vizyona sokan tudorun takimina amalarla baslayan bahaneler uretmesi enteresan degil mi?

Bizle oynadığı bütün maçlarda takımını oynatmamak üzerine kuran ve sürekli sakatlık bahanesiyle kendine yere atıp süre çalan bir anlayışla sürüyor.yavşak herif

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

Bir de bu şerefsizin Galatasaray'ın başına geçmesini istiyenler vardı.. Bedavadan takımı satmasını geçtim, ulan bu adam bizi şampiyonluktan etmiş bir şerefsizdir(ankaragücü maçı)..

aciklamalari dinliyor musunuz
suratina tukurdugumun herifi

Geri
Üst Alt