- 18 Mayıs 2011
- 19.331
- 10.155
- 1.688
Bir an önce S olup gidebilir. Buraya gelen yabancıların hepsi ligi çok basit görüyorlar sonra da bir yerlerinde patlıyor.Ayni jesus ligde liderken turkiye super ligi cok zor ve cok iyi bir lig diyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir an önce S olup gidebilir. Buraya gelen yabancıların hepsi ligi çok basit görüyorlar sonra da bir yerlerinde patlıyor.Ayni jesus ligde liderken turkiye super ligi cok zor ve cok iyi bir lig diyordu
Ligin degeri ve seviyesi dandik. Okan hocaya ayni soruyu sorsan Lig süper seviyede ve cok degerli diyecek hali yok ya. Yayin geliri, anadolu takimlarin acayip berbat seviyeside ortada.
Sezon boyu konuşanlara şampiyonluk sonrası tek seferde koyması makul bence. Başarısız olduğunda her şeyi önüne koyuyorlar zaten bu ülkede. Fatih Terim gibi şahin olmasın hadi ama hak edene de böyle cevaplar vermeli arada.Okan'ın bu işlere girmemesi lazım. Yoksa gelecek sezon ilk tökezlemede bu açıklamalar karşısına çıkacak
Oda dogru bir söylem idi.okan tudora da hoca değil demişti.gerektiginde asagılıyo,biraz yukardan bakan tarafı var.bence kendini begeniyo,özgüvenli.yadırgamam
Olan kendisine saygı göstermeyeni aşağılıyor olay bu. JJ nın çıklamaları maç sonu tebrik etmemesi falan bu söyleme sebebiyet vermiştir. Ne olursan ol gidip o td nın elini sıkıp kutlayacaksın. Sen kimsin?okan tudora da hoca değil demişti.gerektiginde asagılıyo,biraz yukardan bakan tarafı var.bence kendini begeniyo,özgüvenli.yadırgamam
Terim'in rakip hocalara durduk yere böyle direkt geçirdiğini hiç görmedim.Sezon boyu konuşanlara şampiyonluk sonrası tek seferde koyması makul bence. Başarısız olduğunda her şeyi önüne koyuyorlar zaten bu ülkede. Fatih Terim gibi şahin olmasın hadi ama hak edene de böyle cevaplar vermeli arada.
Terim e kimse aldığı galibiyet sonrası tebrik etmeyerek it muamelesi çekmeye çalışmamıştır. Bu herif hakediyor.Terim'in rakip hocalara durduk yere böyle direkt geçirdiğini hiç görmedim.
Durduk yere değil ki yav kaç kere ligi aşağılayıcı sözler söyledi JJ bunağı.Terim'in rakip hocalara durduk yere böyle direkt geçirdiğini hiç görmedim.
Bence de ya.Okan'ın bu işlere girmemesi lazım. Yoksa gelecek sezon ilk tökezlemede bu açıklamalar karşısına çıkacak
Terim'in rakip hocalara durduk yere böyle direkt geçirdiğini hiç görmedim.