Okan Buruk: "Avrupa'nın en iyi forvet hattını oluşturduk"

Recep Buruk

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Okan Buruk:

“Hangi sistemi oynayacağız çok konuşuluyor. Hafta hafta oyuncu grubuna göre karar vereceğiz.”

“İyi oyunculara sahibim, bir teknik adam olarak baktığımda iyi bir kadroya sahibim.”

“Osimhen, milli takımla 45 dakika oynadı biliyorsunuz. Bugün için bakacağız kaç dakika oynayacak, karar vereceğiz.”

(Osimhen hakkında): “Çok önemli bir oyuncu transfer ettik. Karakter olarak da çok iyi bir karakter transfer ettik. Çok da çalışkan oyuncu, antrenman boyunca %100’ünü veriyor, antrenman sonrası ekstra çalışmayı da seviyor.”

“Son transfer üzerinden ‘Galatasaray’a gelmek istemedi’ diye lanse ediliyor ama kendi ülkesinden ayrılmak istemeyen oyuncular var.”

"Çok iyi bir karakter aldık. Çok çabuk uyum sağladı, oyun olarak da çok uyumlu. Liderlik edebilecek oyuncu. Çok çalışkan! Ekstra çalışmayı da seven bir oyuncu. Avrupa'nın en iyi forvet hattını oluşturduk. Transfer sürecinde benim de görüşmelerim oldu. Her şeyi anlattım. Burada olmayı hayal etti ve istedi."

Bu iş tutar. Zaten boktan taktigimizi herkes çözmüştü. Şimdi mal olurlar her hafta😂😂

15 dakika konuştu. Yönetimin diyeceklerini de kendine vazife edinmiş.

Senin arkanda kenetlendik hocam

En ufak hatanda aklında bulunsun

O ne demek? Hala ne oyniyacagini bilmiyormu? Nasil bir adam bu ya? He bunalri ben istemedim diyorsan cik adam gibi söyle

sen elindeki oyuncularla oynatamadığın ''şey''i eşelerken rakiplerin 3'er 5'er takıp milyonlardan ediyor seni.

nasıl olsa sorgu yok sual yok, ar yok utanma yok. çöpe attığınız babanızın mirasıydı çünkü. 2 şampiyonlukla metastaz yapmışınız kulüpte, alayınızdan kurtulacağız inşallah tez vakitte.

Rakibe göre diye belirtti

Bugun rizespor 3-4-3 oynayacak dedi mesela

Yani ona göre bir karsilama olacak rakibi

Rakibi karsilamada konya macinda oldugu gibi 5-2-3 dizilecegiz

O ne demek? Hala ne oyniyacagini bilmiyormu? Nasil bir adam bu ya? He bunalri ben istemedim diyorsan cik adam gibi söyle

Taktik dizilişler arasında hızlıca geçiş yapabilecek, oyuncu özelliklerine ve performanslarına göre sistem esnekliği sağlayabilecek world class teknik direktörüm demiş.

Diyorki turkce meali
Ziyech Icardi Osimhen Sallai
Hepsi saglam ve hazirsa

Baska oynarim bugun elimde bu var bunu oynuyorum rakibe gore takilicam diyor
Ben hep rakibe gore dizilisten yanayim
ama bilincli sekilde yapilmali

Bugunun yildizi jakobs olur herkes vay be ne oyuncu der mactan sonra

Geri
Üst Alt