GSC Haber Okan Buruk: "Barış Alper Yılmaz sahanın yıldızı"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1754688099955.webp

- Barış Alper Yılmaz sorusu üzerine

Okan Buruk: "Sahanın yıldızı. Üç senedir çalışıyoruz. Üç sene de iyiydi ama bu seneye bakınca üç senenin daha üzerine çıkarak başladı. Herhalde dünya üzerinde sağ-sol bek, kanatlar ve santrfor oynayan oyuncu sayısı azdır. Kişilik olarak da çok seviyorum. Her zaman bizimle olmasını istiyorum ama onunla ilgilenenler olacak. Şampiyonlar Ligi'ne hazırlanıyoruz. Barış gibi oyuncuya daha çok ihtiyacımız oluyor. Ama işin gerçek yanı bu tür oyunculara teklif gelmesi normal."

Okan Buruk: "İki takım için de bu sıcakta oynamak zordu. Performanslar daha iyi olacak tabii ki bu ilk maç. Maç eksiği olan oyuncularımız var. Sane, 15 gündür takımla birlikte ama ikinci yarıda iyi oynadı performansını artırdı. Zamanla tüm oyuncularımız hazır hale gelecek."

gelen teklif 68 milyon ve fulhamdan falan geliyor çünkü onların gelirleri çok yüksek orta sıra epl takımı bile hayvan gibi gelir elde ediyor. fulhama 70 milyona sarar veririz

Barış kalıyor CL'den dolayı duruma göre devre arası gider diye anladım.

Teklif gelmesine niye sasiriyorsunuz?

1 yerden nem kapip aninda panik. Gitme mantaiginda olan adam 90 dk hayvan gibi durmadan kosar mi sicak havada. 2 gol 1 asist vs.

Sakin olunuz

Barışa kimse 34 40 vermez su asamada. Takımda kalır

Geri
Üst Alt