Video Haber Okan Buruk: "Başakşehir maçı sürpriz şekilde bu hafta içine kondu"

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator

Okan Buruk: "Sürpriz bir kura tarihi oldu. Çok sürpriz şekilde bu hafta içine maçlar kondu. Perşembe - Pazar üst üste. Nedenini anlamıyorum. Nedenini anlamak istiyorum. Neden üst üste maçlar konuldu? Tabii ki kötü niyet aramıyorum yanlış anlaşılmasın. Başakşehir'in de günü değiştirme isteği var bu arada. Belki başvuru yapıp tarihlerin değişmesini dileyeceğiz!"

anlaşın başakşehirle yedek alt yapı karışımı çıkın bari madem onlarında böyle talebi var

Savaş açmış bir TFF var yapabileceğin hiçbirşey yok zerre acımıyorlar.

Iyi tarafından bakalım bu sayede pazardan sonra oyuncular tatile çıkıp daha uzun dinlenebilecek

Kalleş hacıosman, fb yorulmasın diye jk derbisini gelecek hafta içine koymuş. Bizimkini bu hafta içine
Full yedek ustu yedek çıkıp salllamamak lazım tonla var zaten o kupadan daha gecen senede aldık. Belli alamadigımiz zamndan Aralıkta yok o kadar ehemniyet vermeye gerek yok ztk ya.

Eski kupanın Super kupa finali yapılmadan, yeni kupanın maçları başlıyor ve bu şekilde evet saçma olmuş, ek olarak superkupa playoff'una ne oldu? zaten neden var ki öyle birşey

Hoca burada çok haklı. Alt yapı ile çıksın gerekirse.

Gecen sene bu kupayi almak isyordum hem 2019'dan beri alamiyorduk hem çifte kupa olsun diye. Bu sene tek mac eleme sistemi olsa dahi elenmek isterdim

Geri
Üst Alt