Video Haber Okan Buruk: "Başakşehir maçı sürpriz şekilde bu hafta içine kondu"

Genç takım ile çıkmak lazım. Sallayın kupayı. Kasımpaşa maçı çok önemli.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiye kupası da Süper kupa da umurumda değil

Müzemizde 213312432 tane var. Bu sene almayız, seneye alırız. TR kupası vs derken şu maçlardan 1 tane bile olsa alt yapıdan oyuncu sivrilse, aa bu çocuğu seneye geniş kadroda görürüz yedekten oyuna girer vs dedirtse o teneke parçasından bin kat daha kıymetli.

haklı

kötü niyet aramama konusunda ise haksız
İşte bundan nefret ediiyorum.Arkadaş kötü niyet olması için daha ne olması gerekiyor.
Bunlar türk hakemlerinede güveniyorlardı.
Hep bir tutarsızlık.Ondan sonra seni bu şerefsizler dikkate alır mı.
Çok ciddi hatalar yapıyor okan buruk ve çapsız yöneticiler.

Söyle arkdaş kötü niyet var desene.Yada hiç konuşma.

İşte bundan nefret ediiyorum.Arkadaş kötü niyet olması için daha ne olması gerekiyor.
Bunlar türk hakemlerinede güveniyorlardı.
Hep bir tutarsızlık.Ondan sonra seni bu şerefsizler dikkate alır mı.
Çok ciddi hatalar yapıyor okan buruk ve çapsız yöneticiler.

Söyle arkdaş kötü niyet var desene.Yada hiç konuşma.

Aga bi kere dese 5 maç ceza yer. Okan hoca bunu bildiği için ip üstünde konuşuyor ve doğrusunu yapıyor.

Zamanında Fatih hoca gaza basar sayar söver 15 maç ceza yer dağılırdık sonra. :asd:

Aga bi kere dese 5 maç ceza yer. Okan hoca bunu bildiği için ip üstünde konuşuyor ve doğrusunu yapıyor.

Zamanında Fatih hoca gaza basar sayar söver 15 maç ceza yer dağılırdık sonra. :asd:
Saha kenarında çokda katkısı olmuyor.Bence ceza almasımda sıkıntı yok.Hayır o zaman kötü niyetten bahsetme imalı sözler kullan.
Yahu hala şu yapılan hataları savunmayın.

Fatih terim ceza aldığı için dağilmazdık.zaten dağalmaya müsaittik..Fatih terim mesela yabancı hakem var falan isterdi.

Kupaya katılan takimlar ozellikle 4 büyüklerin hepsi keriz cunku hicbiri diyemiyor bunun maddi karşılığı neden bukadar az diye

Kaç maç yapacağız? 3 ise 6 puan yeter gibi. Bu maça full yedek + u19 çıkmalı

Paf takımla çıkın bu kupaya ne yapacaklar yasak mı koyacaklar.

u19 ile çıksak direkt büyük protesto olur hacıosinga muhtemelen reddedecek erteleme isteğini u19la çıkıp iki takım hacıosingaya kontra atalım. Başak as çıksa bile biz u19 çıkarız yönetim bunu düşün. TFF nin tarafgir politikasına iyice vurgu yapılmalı.

Bu işi konuşmak teknik direktör işi değil ama Galatasaray da yöneticiler genelde bu profil olunca mecbur teknik direktörler konuşuyo. Başkan biz kupa maçına çıkmicaz ve katılmıyoruz demesi gerekirken çıkıp diyo ki biz sahadan kaçmayız vs vs. bunu dedikten sonra macın tarihi değişiyo. Sormak lazım şimdi o lafı gediğine pişmanmısın diye

Yönetim her gün başımızı önümüze eğdiriyor. Alenen savas açmış tff. Gerekirse rivaya yürürüz ama önce yönetim hakkımızı arasin. Her zaman söylüyorum bize yere vurdu mu 3 metre toz kaldıracak bir yönetim lazım. Anca konsantrasyon twiti girer sonra siyah forma ile protesto eder.

Basaksehirin erteleme isteğini kabul eden kitapsız fenarasyon bizim isteğimizi kabul etmezse ya yönetim istifa etmeli yada fenarasyon

Ya çıkmayın kardeşim maçlara. Hele o süper kupa formatı nedir öyle, sırf fenerede bir kupa kazandıralım diye şekilden şekile sokmuşlar. Bu Galatasaray düşmanı tffnin düzenlediği hiçbir şeye katılmamak lazım. Lige mecburen devam ediyoruz Avrupaya katılmak için ama diğer kupalara bu herifler gidene kadar kesinlikle katılmamamız gerekiyor

Hem ligi hem Türkiye kupasını kazanmışız, yarı final oynuyoruz öyle mi? Saçmalığa bak.

Koy bizi finale, yarı finalde 2 takım kapışsın, kazanan gelsin karşımıza işte. Biz boşuna mı double yaptık?

Ulan şu TFF'de 1 tane bile doğru düzgün yapabilen kimse yok.

Hem ligi hem Türkiye kupasını kazanmışız, yarı final oynuyoruz öyle mi? Saçmalığa bak.

Koy bizi finale, yarı finalde 2 takım kapışsın, kazanan gelsin karşımıza işte. Biz boşuna mı double yaptık?

Ulan şu TFF'de 1 tane bile doğru düzgün yapabilen kimse yok.
Yav Nedim ne maçı. Double yapana süper kupa otomatik verilmeli zaten böyle saçma bir iş olamaz

Geri
Üst Alt