GSC Haber Okan Buruk: "Baştan sona oyunu domine ettik"

Rakip 1 puana gelmiş, tabii hâkim oynayacaksın.

her oynadığımız maçta dahada fazla geriliyoruz inanılmaz bir şey.

açıklamalr tuzu biberi oluyor.

Ünal Aysal olsa bu gece takım otobüsüyle değil taksi ile dönerdi. En büyük şanssızlığımız bunu kova bir yönetimin olmaması.

images (1).webp

Bi sefer kabul et. Beceremiyorum bi turlu de. Sucu biraz da kendinde gor be adam

ama kazanarak gruptan çıkabilirdik
540 dk bile olsaydı bu maç gol atamayacaktır - öyle bir oyun oynattı hoca cünkü...hatta oyun yok.

derbi deplasmanı yiyecek haybeye şimdi - bakalım oralarda ne açıklamalr göreceğiz.

benim beklentim kesin kadıköy ayarlayacaklar üstümüze oynansın diye - o zaman "oyunun hakimiydik, crying one ağladı ağladı goller yedik ... bizim hedef zaten lig" mi diyecek mesela ?

Fatih hocanın 2 sene şampiyon olduktan sonraki gibi bir tükenmişliği var hocada. Sezon sonu kendi iyiliği içinde Avrupa'ya gitmeli veya ara vermeli. Hocanın 3 sezondur çalıştırdığı tek takımız sanırım onun da sıkıntılarını yaşıyor bence. Eksikliklerini bizde hatta TR'de geliştirme şansı yok. O yüzden Avrupa yapmalı ve kendi kişisel ekibini de geliştirmesi lazım. Bu sene özel hayatında da yaşadığı boşanma vb. durumlarda etkilemiş bence kendisini. Kendisinde ciddi bir tükenmişlik görüyorum şahsen ve TD'ler de bir değişim yapmadan bunun aşıldığını da dünya futbolunda ben pek görmedim. Klopp'un Dortmund ile son sezonunda da benzer durum olmuştu mesela. O yüzden Okan hocanın sezon sonu kendisi içinde acil değişikliğe ihtiyacı var.

Okan Buruk: "Turu geçince birileriyle eşleşeceksiniz, o takımlardan biriyle oynayacağız. Biz Galatasaray'ız. Keşke eşleşmeseydik gibi bir korkumuz yok."

Evinde Konya ile oynuyon domine ettik diyon hoca , sen biziml eğleniyor musun acep?

Ne içiyorsan banada söyle hocam çünkü normal kafa değil senin kafa

Allah ını seversen artık şu taraftarı aptal yerine koyma hoca. Domine etmiş de pozisyon vermemiş. Adamların bilinçli olarak gelmediğini anlamayacak kadar aptalız çünkü...

Abi şu maçta gol atamamanı savunamazsin yav
Ne demek santraforsuz oynadık sen GS hocasının yav

Geri
Üst Alt