Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bir şey olursa yeni gelen hoca sürekli Okan ile kıyaslanacak,yönetimin de sürekli kafasına kakılacak "3 kere şampiyon hocayla devam etmediniz." diye.O yüzden Okan'la devam edelim,başarısız olursa öyle yollar ayrılsın panda abiFatih hocanın 2 sene şampiyon olduktan sonraki gibi bir tükenmişliği var hocada. Sezon sonu kendi iyiliği içinde Avrupa'ya gitmeli veya ara vermeli. Hocanın 3 sezondur çalıştırdığı tek takımız sanırım onun da sıkıntılarını yaşıyor bence. Eksikliklerini bizde hatta TR'de geliştirme şansı yok. O yüzden Avrupa yapmalı ve kendi kişisel ekibini de geliştirmesi lazım. Bu sene özel hayatında da yaşadığı boşanma vb. durumlarda etkilemiş bence kendisini. Kendisinde ciddi bir tükenmişlik görüyorum şahsen ve TD'ler de bir değişim yapmadan bunun aşıldığını da dünya futbolunda ben pek görmedim. Klopp'un Dortmund ile son sezonunda da benzer durum olmuştu mesela. O yüzden Okan hocanın sezon sonu kendisi içinde acil değişikliğe ihtiyacı var.
Okanda biliyor gideceğini en azından şamp olup veda etmek ister!! Mancini şimdiden hayırlı olsun kaynak sormayın kalp kırarım!
Çoktandır o saftayım ben ama 25 şampiyonluğu ite köpeğe yedirmeyelim diye bir şey demiyordum. Ama takım basit hücum organizasyonlarını da yapamıyor. Acil çözüm bulmazsa durum vahim. İnşallah Kasımpaşa maçı farklı olur ve kazanırız.Hoca niyetin bizi Okan Mason‘un saflarına katmak mı ?
Fatih Terimin çocukları bile Terime bu kdr benzemiyordur yemin ederim.Okan Buruk: "Turu geçince birileriyle eşleşeceksiniz, o takımlardan biriyle oynayacağız. Biz Galatasaray'ız. Keşke eşleşmeseydik gibi bir korkumuz yok."
Yok bu hafta kovulacak taraftar öyle istiyor.Öyle bir şey olursa yeni gelen hoca sürekli Okan ile kıyaslanacak,yönetimin de sürekli kafasına kakılacak "3 kere şampiyon hocayla devam etmediniz." diye.O yüzden Okan'la devam edelim,başarısız olursa öyle yollar ayrılsın panda abi

Hocanı mı eleştiriyon yav.Fatih Terimin çocukları bile Terime bu kdr benzemiyordur yemin ederim.
aralarında biraz daha yaş farkı olsa başka bir şey sölicem ama neyse
Hocanı mı eleştiriyon yav.
Bu da bir görüştür. Hatta benim önceki görüşüm de bu şekildeydi. Okan hocanın kendi gelişimini bizde sürdürebileceğine inanıyordum açıkcası. Lakin gerek ligin son 3 senedir aşırı gergin geçmesi, gerek kendisine yapılan saldırılar vb. nedenlerle özel hayatında problemler yaşadı mı? Bir de boşanma süreci oldu sonuçta. Bunların hepsini alt alta koyunca hocada aşırı yıpranmışlık ve buna bağlı olarak tükenmişlik görüyorum. Dünya futbolunda daha uzun süreli çalışan hocalarda da bunu gördüğümüz oldu ve benim bildiğim hepsi kendi iyilikleri içinde çareyi değişimde buldu. Mesela aklıma gelen ilk örnek Klopp ile Dortmund'un son sezonu geliyor. Ben hocanın kendi iyiliği için kendisinin değişime ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Yoksa 2 sezon şampiyon oldu bu sezon olmasa gitsin demem normalde bana göre 1 başarısız sezon kredisi var. Lakin burada psikolojik olarak bir tükenmişlik durumu gördüğümden dolayı şampiyon olsun veya olmasın kendisini TR futbol ortamından dışarı atmalı hoca.Öyle bir şey olursa yeni gelen hoca sürekli Okan ile kıyaslanacak,yönetimin de sürekli kafasına kakılacak "3 kere şampiyon hocayla devam etmediniz." diye.O yüzden Okan'la devam edelim,başarısız olursa öyle yollar ayrılsın panda abi
Okan hocanin 50 yaşinda 70 yaşindaki Ft kafasinda olmasini anlamlandırmakta zorlaniyorum.Fatih Terimin çocukları bile Terime bu kdr benzemiyordur yemin ederim.
aralarında biraz daha yaş farkı olsa başka bir şey sölicem ama neyse