GSC Haber Okan Buruk: "Baştan sona oyunu domine ettik"

Çoktandır o saftayım ben ama 25 şampiyonluğu ite köpeğe yedirmeyelim diye bir şey demiyordum. Ama takım basit hücum organizasyonlarını da yapamıyor. Acil çözüm bulmazsa durum vahim. İnşallah Kasımpaşa maçı farklı olur ve kazanırız.

Benimde sabrim tükenmek üzere ama durup düşününce durum farklı benim acimdan.

Hoca saha dışına çekildi ve kontrolünü kaybetti. Onu yalnız bırakan yönetim ve hatta taraftarin büyük bölümü ( bu benim şahsi fikrim ) yüzünden karşısında durmaya, eleştirmeye gönlüm el vermiyor. Fazlasıyla birikti ama sampiyon olana kadar destek olmak gerekiyor diye düşünüyorum.

Hepimizin hem fikir oldugu büyük fener lobisine karşı tek başına savaşıyor. Karsisinda zamanında dostluk yaptıkları,camiamız içinde ki hainlerde dahil ve bu adam çok belliki duygusal biri. Bu sene onun için çok ağır geçiyor her halinden belli. Biraz sağ duyulu olmaliyiz.

bu arada ...

kim çıkacaksa ligdeki BJK derbisiyle arka arkaya maçlar olcak.

yani bjk çektik diyelim 2 kere arka arkaya inönü deplasmanı olacak.

ama ben hala eminim fenerin ayalranacağına

Okan Buruk: "Eleştiriler olunca; bana bazen komik geliyor ama arayıp bana bu konuda destek vermek isteyenler oluyor, ben tam tersi onlara destek vermeye çalışıyorum, çevreme destek vermeye çalışıyorum. Ben bu konuda hep pozitifim."

Okan Buruk: "İyi olmadığım, formsuz olduğum zamanlar yapılan eleştirilere büyük saygı duyuyorum.Ama her eleştiriyi de kafaya takamam. Sosyal medya sonuçta. Kimin hangi hesabı kullandığı belli değil.En çok birlik olmamız gereken zamandayız şu an. Çok kritik bir süreçteyiz."

Okan Buruk:"Form durumlarında düşüş olan oyuncularımız var, tabii ki toparlayacaklar. Onlarla ekstra ilgileniyoruz ama bu ay 8 maç oynadık, çok fazla ekstra idman yapma şansımız yok."

Macin 2 yarisina bakma fırsatım oldu bence gayet iyidik
Bizim forumda gereksiz bir yangin durumu var nedense
Oyle boyle ceyrek finaldeyiz. Asil.meselemiz lig
Şu oyuna maç 2 0 bitse bambaşka şeyler konuşulur böyle bitince başka şeyler konuşuluyor. Bence turu geçtiğimiz haricinde bir yere takılmamak lazım. İyi bitirmek önemli buralarda destek artması lazım. Son çeyreğe giriyyoruz artık koyayim tr kupasına

Fenerinde Avrupa kupası maçları var, bizle extra maç yapmak onlar icinde yipratici olur.

oraya denk gelmiyor ki - milli aradan sonra kupa maçı olacak

fenerin glasgow maçları haftaya sanırım ...arada da BAY geçiyorlar zaten. Tur atlarlarsa Roma ya da Bilbao (muhtemelen Bilbao) olur - belki o zaman dediğine çıkar.

oraya denk gelmiyor ki - milli aradan sonra kupa maçı olacak

fenerin glasgow maçları haftaya sanırım ...arada da BAY geçiyorlar zaten. Tur atlarlarsa Roma ya da Bilbao (muhtemelen Bilbao) olur - belki o zaman dediğine çıkar.
Rangers'i eleyecekleri senaryoda en az 4 Avrupa maçı oynayacaklar, birde bize karşı oynamayı pek istemezler.

Geri
Üst Alt