GSC Haber Okan Buruk: "Baştan sona oyunu domine ettik"

Okan Buruk: "Eleştiriler olunca; bana bazen komik geliyor ama arayıp bana bu konuda destek vermek isteyenler oluyor, ben tam tersi onlara destek vermeye çalışıyorum, çevreme destek vermeye çalışıyorum. Ben bu konuda hep pozitifim."

Okan Buruk: "İyi olmadığım, formsuz olduğum zamanlar yapılan eleştirilere büyük saygı duyuyorum.Ama her eleştiriyi de kafaya takamam. Sosyal medya sonuçta. Kimin hangi hesabı kullandığı belli değil.En çok birlik olmamız gereken zamandayız şu an. Çok kritik bir süreçteyiz."

Okan Buruk:"Form durumlarında düşüş olan oyuncularımız var, tabii ki toparlayacaklar. Onlarla ekstra ilgileniyoruz ama bu ay 8 maç oynadık, çok fazla ekstra idman yapma şansımız yok."
yok mu yayın knk :d

İki deplasmanı geç her şey unutulur maç kazan hoca.

Yine kadro yeterize getirmiş. İnsanlar bas bas bağırdı kanat alın diye doğru düzgün stoper alın diye. Ama siz bizden iyi futbolu bilen yok edası ve taraftarlar dalga geçerek salak salak adamlara tonlarca para aktardınız ve hala hatanızı kabul etmiyorsunuz. Bugün şampiyon olabiliriz ama gelecek karanlık.

Lig arasi gelse de Hadise'li bir Roma tatili yapsa hocamiz. Cok stresli bu aralar.

Rangers'i eleyecekleri senaryoda en az 4 Avrupa maçı oynayacaklar, birde bize karşı oynamayı pek istemezler.
ben tam aksini düşünüyorum - 3 senedir en kötü futbolumuzu oynuyoruz (buna futbol denirse) gerekirse AVL yi çöp ederler bizim kupa maçı için.

Maçı izledim, sutumuz yoktu yine, duran top dışında kalecilerini göremedik. Bı osimhen girince kafa vurdu. At finke tadında oynatıyor hala daha. Bu kadroyla ayağa pas yaptiramiyor rezillik. Top sisiriyoruz sadece. Saçma sapan pozisyonlar verdik

e zaten ligden sonra 1 2 gün izinler havada uçuşuyor 2 senedir - normalde de süper idman süreci yokki
Bunun izin verdiği günlerde normalde takımın teknik taktik set met çalışması lazım (rejenerasyon+fizik kondisyon harici)

Normalde pzt maç mı var,salı rejenerasyon olur tüm takım(sonra oyun üzerine çalışırsın)çarşamba teknik taktik idmanı olur,perşembe maç olur,cuma rejenerasyon olur,cts izin verilebilir,pazar teknik taktik idmanı olur (haftada 2 maç varken),tek maç yapılırken ise teknik taktik idmanlar daha fazla olur ,hele milli aralarda devre aralarında sezon başlarında falan ekstra ekstra takım idmanları olur(oyun üzerine)

Bu uyanık napıyo biliyon mu

Pzt maç var diyelim salı ilk 11 oynayanlara izin veriyo genelde yedekler rejenerasyon yapıyo,çarşamba da sonraki maçın idmanını yapıyo (şöyle diziliyoz yarın ortadan gelecez ya da kanattan orta yapacaz falan) bu arada bu idman da kısa süreli oluyo ve idman da akşam yapılıyo yani çarşamba da izin yapıyolar aslında ,perşembe maç ve cuma da yine aynı rejenerasyon şeklinde geçiyo hafta

Yaptırdığı idman da 10 yaşındaki çocukların futbol okulunda yaptığı idmandan daha hafif,açma germe ve 5e2

Bi bok bilmeye,bilime,atom parçalamaya gerek yok ytdan noname avrupa takımının kanalına gir idmanlarda napıyolar bak sonra git bizimkine bak aradaki fark ezelin kör annesinin bile göreceği kadar bariz

1000069076.webp

Sürekli bir şeylerin bahanesini üretiyor ama yakında şampiyonluğu kaptırınca üretecek bir bahane kalmayacak. Tazminatımı alır giderim moduna geçecek. Küsecek falan. Soktuğu 100 milyon üstüne tazminatını alıp gidecek. Bir iki Anadolu takımı gezdikten sonra da tjk’ye gidip karşımıza çıkar.

Düğünde çiftetelliyi domine ettik herhalde ne oyunu hangi oyun

Şu açıklamalara oğlu dahi sövüyordur.

Bir insan kendini bu kadar kepaze eder.

At Osimhen'e ne yaptın dün domine mi ettin maçı, sen maçları domine de mi ederdin? Oy.

Geri
Üst Alt