Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.918
- 102.080
- 5.238
Hem yenip hem ezerse?Neler deniyor ya... Puan alırsa gelmiş geçmiş 2. en basarili Türk td olur gözümde. Yenerse en başarılı TD olur..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem yenip hem ezerse?Neler deniyor ya... Puan alırsa gelmiş geçmiş 2. en basarili Türk td olur gözümde. Yenerse en başarılı TD olur..
Ozaman bende şöyle diyeyim. Bugun bayerni yenersek lider cikariz. Bu biraz ömer urundulculuk olmuyor mu rts?Dostum ben de zaten olasılık üzerinden bu ihtimaller var dedim, böyle olacak demedim ki. Bugün netleşebilir işte.
@Sami Karakoç bu yavşakla görüşürsen senin de ta@Sami Karakoç date tahlil sureci devam ediyor sona yaklastik
Sami pesimde@Sami Karakoç bu yavşakla görüşürsen senin de ta
Forumda bunla görüşen var mı daha önce@Sami Karakoç bu yavşakla görüşürsen senin de ta
Var o guzel insanlar guzel atlara binip gittilerForumda bunla görüşen var mı daha önce
Var da her görüşen tokatlayınca kaçıyor artıkForumda bunla görüşen var mı daha önce
Kimler?Var o guzel insanlar guzel atlara binip gittiler
Onemli tahliller yaptigimiz 1 bulusma idiVar da her görüşen tokatlayınca kaçıyor artık
O zaman beraber önünde egiliriz Emrah, Okan hoca o noktada istediğini yapabilir, öyle tdye böyle muamele etmek forumun en iri iki poposuna düşerHem yenip hem ezerse?
Çok şükür diyelim abi biz deÇok şükür adaş sende iyisin inşallah?