Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.935
- 21.822
- 1.848
Galatasaray şampiyonluk kaybedebilir, üstün güçlerimiz yok, sen takımı oynatırsın kaybederiz deriz ki olmadı. Ama hiçbir şey yapmayarak kaybettirirsen ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gsnin geninde işi zora sokmak vardırFatih hoca böyle virajlarda daha fazla güven veriyordu bunlara güven olmuyor geçen haftayı rezil ettiler.
Mhy gibi gereksizle uğraşıp maçın bütün ritmini bozarak mı?Sana kızgınlığım hala geçmiş değil. Her kritik maçta kayıpsın. Merak etme Galatasaray taraftarı takımını motive eder, şampiyon yapar.
Beni kaç maç üst üste kazandığı inanki ilgilendirmiyor. Ben maç kaybetmesine kızmıyorum, takım sahadan kayboluyor onu söylüyorum.Ne yapalim intihar mi edelim. Robot degil bunlar insan. Ihtimal herzaman var
2 senedir rekorlar kiran bu takim ve hoca
Kg maci da kritikti kazandik?
formda kpasa ve alanya deplasmani da kritikti kazandik
manu deplasmani kritikti kazandik
Ne saniyorsun? Hic kaybetmeden 5 sene sampiyon mu olacagiz?
Kaldiramiyorsan birak Gsyi tutmayi hey allahim ya
Bütün Galatasaraylılar maça giden 50 küsür bin kişi gibi değil.Mhy gibi gereksizle uğraşıp maçın bütün ritmini bozarak mı?
Fatih hocanın hiçbir şey oynatmayarak kaybettiği bir maç söyler misin? Ki Fatih Terim'den hazzetmem. Kaybettiği maçlarda Galatasaray hep varlık göstermiştir.4 sene üst üste şampiyon olurkende defaatle derbi kaybettik. Hatta icte dışta 2 kez yenilip fb ye şampiyon olduk. Hanginiz hatırlıyor o derbileri? Ama bağırıyoruz 4 sene üst üste şampiyon olduk, Avrupanın damına koyduk diye. Fatih hoca kaybetmedi mi hiç kritik maç? Genele göre değerlendirme yapmak gerektiğini düşünüyorum. Bu sene elestirilecekse transfer politikasını elestiririm ben.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O maclarin hepsi finaldi bu arada. İcerde trabzona takildik disarda besiktasla berabere kaldik. Yine icerde fenere yenilmistik.gsnin geninde işi zora sokmak vardır
süper finale 5 puan önde girip içerde maç kazanamayıp yarım puanla şampiyon olduk
17-18de küme düşen gençlerbirliğine gittik yenildik kalan maçları alıp şampiyon olduk
18-19da yine avantajı ele geçirecekken tamamen gittik konyayı yenemedik falan
bu sene de bekliyordum tırt bi yerde de fb maçı oldu maalesef
6-0 yenilirken bile böyle korkak bir oyun oynatmamıştı zaten o yüzden 6 yedik. Bay Buruk son maçta ki ruhaniyetinin izahı mantığı yok pıstı kaldı kulübede ezber değişiklikten öteye geçemiyor. Oyunu bile değiştiremedi yan pasla maç bitirdiler on kişi ekibe unutulmaz bir skandal.Fatih hocanın hiçbir şey oynatmayarak kaybettiği bir maç söyler misin? Ki Fatih Terim'den hazzetmem.
Icardi,źiyech ve mertens taşıyor,hoca kahraman.fb macinda mücadele 0,taktik 0.icardi,mertens ve ziyech gitsinGüvenmek istiyorum ama olmuyor bütün kritik anlarda çok kötü sınav veriyor. Geçtiğimiz kritik dakikaları genelde oyunla değil bireysel performansla aldık. Pazar günü çok şans lazım bize. Teknik ekip kenarda gerçekten uyuyor. Orta sahayı rakibe yine teslim edersek siz görün curcurnayi. Takım titremeye başlar belli dakikalardan sonra
Tek maç özelinde değerlendiremeyiz bunu kardeşim. O 4 senelik periyotta illaki böyle maçlar bulunur. Nasıl şimdi hatırlamıyorsak 10 sene sonrada bu maçı hatırlamayacağız. Ama şampiyon olduğumuzu hatırlayacağız.Fatih hocanın hiçbir şey oynatmayarak kaybettiği bir maç söyler misin? Ki Fatih Terim'den hazzetmem.
aynen öyle,fatih hoca kaybetse bile sonuna kadar mücadele eder o takim6-0 yenilirken bile böyle korkak bir oyun oynatmamıştı zaten o yüzden 6 yedik. Bay Buruk son maçta ki ruhaniyetinin izahı mantığı yok pıstı kaldı kulübede ezber değişiklikten öteye geçemiyor. Oyunu bile değiştiremedi yan pasla maç bitirdiler on kişi ekibe unutulmaz bir skandal.
Fatih hocanın hiçbir şey oynatmayarak kaybettiği bir maç söyler misin? Ki Fatih Terim'den hazzetmem.
Olabilir ama şu takimi yönetmek kolay mi saniyorsun? Bukadar egolu topcuyla cok iyi geldi, haksizlik etmemek lazimBeni kaç maç üst üste kazandığı inanki ilgilendirmiyor. Ben maç kaybetmesine kızmıyorum, takım sahadan kayboluyor onu söylüyorum.