Okan Buruk: “Bayrakları hazırlayın, tarih yine bizi yazacak!”

Galatasaray şampiyonluk kaybedebilir, üstün güçlerimiz yok, sen takımı oynatırsın kaybederiz deriz ki olmadı. Ama hiçbir şey yapmayarak kaybettirirsen ...

Fatih hoca böyle virajlarda daha fazla güven veriyordu bunlara güven olmuyor geçen haftayı rezil ettiler.
gsnin geninde işi zora sokmak vardır

süper finale 5 puan önde girip içerde maç kazanamayıp yarım puanla şampiyon olduk

17-18de küme düşen gençlerbirliğine gittik yenildik kalan maçları alıp şampiyon olduk

18-19da yine avantajı ele geçirecekken tamamen gittik konyayı yenemedik falan

bu sene de bekliyordum tırt bi yerde de fb maçı oldu maalesef

4 sene üst üste şampiyon olurkende defaatle derbi kaybettik. Hatta icte dışta 2 kez yenilip fb ye şampiyon olduk. Hanginiz hatırlıyor o derbileri? Ama bağırıyoruz 4 sene üst üste şampiyon olduk, Avrupanın damına koyduk diye. Fatih hoca kaybetmedi mi hiç kritik maç? Genele göre değerlendirme yapmak gerektiğini düşünüyorum. Bu sene elestirilecekse transfer politikasını elestiririm ben.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne yapalim intihar mi edelim. Robot degil bunlar insan. Ihtimal herzaman var

2 senedir rekorlar kiran bu takim ve hoca

Kg maci da kritikti kazandik?

formda kpasa ve alanya deplasmani da kritikti kazandik

manu deplasmani kritikti kazandik

Ne saniyorsun? Hic kaybetmeden 5 sene sampiyon mu olacagiz?

Kaldiramiyorsan birak Gsyi tutmayi hey allahim ya
Beni kaç maç üst üste kazandığı inanki ilgilendirmiyor. Ben maç kaybetmesine kızmıyorum, takım sahadan kayboluyor onu söylüyorum.

4 sene üst üste şampiyon olurkende defaatle derbi kaybettik. Hatta icte dışta 2 kez yenilip fb ye şampiyon olduk. Hanginiz hatırlıyor o derbileri? Ama bağırıyoruz 4 sene üst üste şampiyon olduk, Avrupanın damına koyduk diye. Fatih hoca kaybetmedi mi hiç kritik maç? Genele göre değerlendirme yapmak gerektiğini düşünüyorum. Bu sene elestirilecekse transfer politikasını elestiririm ben.

Fatih hocanın hiçbir şey oynatmayarak kaybettiği bir maç söyler misin? Ki Fatih Terim'den hazzetmem. Kaybettiği maçlarda Galatasaray hep varlık göstermiştir.

gsnin geninde işi zora sokmak vardır

süper finale 5 puan önde girip içerde maç kazanamayıp yarım puanla şampiyon olduk

17-18de küme düşen gençlerbirliğine gittik yenildik kalan maçları alıp şampiyon olduk

18-19da yine avantajı ele geçirecekken tamamen gittik konyayı yenemedik falan

bu sene de bekliyordum tırt bi yerde de fb maçı oldu maalesef
O maclarin hepsi finaldi bu arada. İcerde trabzona takildik disarda besiktasla berabere kaldik. Yine icerde fenere yenilmistik.

Fatih hocanın hiçbir şey oynatmayarak kaybettiği bir maç söyler misin? Ki Fatih Terim'den hazzetmem.
6-0 yenilirken bile böyle korkak bir oyun oynatmamıştı zaten o yüzden 6 yedik. Bay Buruk son maçta ki ruhaniyetinin izahı mantığı yok pıstı kaldı kulübede ezber değişiklikten öteye geçemiyor. Oyunu bile değiştiremedi yan pasla maç bitirdiler on kişi ekibe unutulmaz bir skandal.

Güvenmek istiyorum ama olmuyor bütün kritik anlarda çok kötü sınav veriyor. Geçtiğimiz kritik dakikaları genelde oyunla değil bireysel performansla aldık. Pazar günü çok şans lazım bize. Teknik ekip kenarda gerçekten uyuyor. Orta sahayı rakibe yine teslim edersek siz görün curcurnayi. Takım titremeye başlar belli dakikalardan sonra
Icardi,źiyech ve mertens taşıyor,hoca kahraman.fb macinda mücadele 0,taktik 0.icardi,mertens ve ziyech gitsin

Fatih hocanın hiçbir şey oynatmayarak kaybettiği bir maç söyler misin? Ki Fatih Terim'den hazzetmem.
Tek maç özelinde değerlendiremeyiz bunu kardeşim. O 4 senelik periyotta illaki böyle maçlar bulunur. Nasıl şimdi hatırlamıyorsak 10 sene sonrada bu maçı hatırlamayacağız. Ama şampiyon olduğumuzu hatırlayacağız.

6-0 yenilirken bile böyle korkak bir oyun oynatmamıştı zaten o yüzden 6 yedik. Bay Buruk son maçta ki ruhaniyetinin izahı mantığı yok pıstı kaldı kulübede ezber değişiklikten öteye geçemiyor. Oyunu bile değiştiremedi yan pasla maç bitirdiler on kişi ekibe unutulmaz bir skandal.
aynen öyle,fatih hoca kaybetse bile sonuna kadar mücadele eder o takim

1 gol averajla bjkye kaybedilen yila bakabilirsin

son macta full evlatlarini oynatip farkli galibiyetin önüne gecmisti

ft ile son sampiyon oldugumuz senelerde derbileri sut cekmeden tamamliyorduk genelde

ne reaksiyon oluyordu sahada ne de inanc

özellikle bir ara deplasman ve korner fobisi olustu la bizde ft yüzünden

bu kadar da balik hafizali olmayin kardesim

Yine de önümüzdeki maça bakmak zorundayız.elestirileri bi kenara birakalaim

amma abarttınız şu FB maçını. Hadi FB liler abartıyor da biz neden?

Gol dışında isabetli tek şutları mı var? ki o da şut değil. Attıkları gol net şans golü. Bütün maç defans yapıp zaman geçirdiler galibiyeyi onlar bile beklemiyordu.

Haaa on kişi? On kişi ile otobüs çekersen üzerine bir şans golüyle kazanabilirsin normal.

Kötü oynadık evt. 99 puan almışsın yenmeye alışmışsın işler bazen ters gitmiştir. Üstesinden gelmişiz. Kaç maçtır ilk şutumuz gol oluyor. Barış bomboş o basit vuruşu yapabilse fener mi kalacaktı?

Biz fb maçını yenmek zorunda olsaydık yenerdik. Malesef yenmek zorunda değildik hatta berabere kalmak zorunda bile değildik. Bu her takımı etkiler.

Sezon başı "son haftaya 99 puanla 3 puan önde gieceksiniz" deseler. Okan hocanın kötü bir hoca olması ihtimalini kimse düşünmezdi.

Unutulacak bir maçı abartmayalım şu şampiyonluğu alıp keyfimize bakalım

Son düzenleme:
Normalde şampiyonluk bizim için rutin bir sonuç ama bu kez bu o(okumuş). evlatlarının ağzından yüzünden getirmek farz oldu.

Beni kaç maç üst üste kazandığı inanki ilgilendirmiyor. Ben maç kaybetmesine kızmıyorum, takım sahadan kayboluyor onu söylüyorum.
Olabilir ama şu takimi yönetmek kolay mi saniyorsun? Bukadar egolu topcuyla cok iyi geldi, haksizlik etmemek lazim

Hatalari elbet var, bende kiziyorum 2 senedir degisiklik yapmayi ögrenemedi diye

Adama iyi bir orta saha almadin 2 senedir, yamaya yamaya geldi bugune kadar. Cabuk unutuyoruz berkanin sol bek, bayin sag/sol bek, kaan orta saha, stoper, sagbek, halilin forvet oynadigi gunleri

Allahin izniyle pazar sampiyon olacagiz, sonra konusulur bu konular

Şampiyon olmak, 24 e 19! (18) yapmak zabaaca kutlama gerektirir. Bunun aksini düşünmek için hafif mental retarde olmak gerekebilir.

Geri
Üst Alt