Okan Buruk: “Bayrakları hazırlayın, tarih yine bizi yazacak!”

Bu sene transferlerde yönetim olarak ciddi hatalar yapılmasına rağmen buraya kadar Okan hocanın sayesinde geldik. Hep bir yerleri yamadı adam yüksek ihtimal listesinde ön sıralarda bulunan oyuncular da alınamadı. Şimdi tüm bu emeklerin karşılığı için son maç bu maçta artık sadece hocalık falan da değil aynı Fb maçında sadece hoca hata yapmadı tüm takım hatta yönetimiyle falan tüm camia hata yaptı. Şimdi takımın o hatayı düzeltmesi kendi elinde bu kadar basit. Fb maçını sadece hocaya yazmak haksızlık olur.

Yalnız Konya'da tersi bir sonuç olursa, bu videolardan boy boy edit yaparlar.

Transferlerin bu kadar fiyasko olacağını kimse beklemiyordu

Zaha
Tete
Ziyech
Angelinho
Köhn bile ilk bir iki maç vardı sonra extra bir şeyini göremedik
Aurier
Ndombele

Ona rağmen müthiş bir galibiyet serisi yakaladı. Bir daha takrarı zor olur

Inaniyoruz ve güveniyoruz hocam

Sampiyon olacagiz

Aynen gitti fenerden Samet'i aldırdı dünya da başka stoper yokmuş gibi. Benim gibi fatih terimi seven adama bile bunu yazdırıyorsun ya ne derece toksiklik yaptığını gör.
Senin psikoloji iflas olmuş.Allah kolaylik versin.gelip bana bulaşan sensin

Dubua yi yollayıp angelino ve kohn u aldırdın hocam Konya maçında hala sol bek nasıl oynayacak onu düşünüyoruz gomis i yollayıp bakambu ve vinicius aldırdın takımda icardi ile rekabet yapan yok rashicayi yollayıp yerine tete ziyech zaha aldırdın bu hafta kanatlar Kerem ile barış Alper torrera yanına adam aldiramadin Berkan oynayacak .
Bu kadar hataya rağmen şampiyon olursak helal olsun sana .

Bayraklara bakarız hocam önce bir pazar sampiyon olalimda

Geri
Üst Alt