Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Prim kasmak için çok yanlış bir camiaya çattın. Pazar günü twitterda seni unutmazlar Meral. Linç loading
Bu kadını terse yatırmazsan İstanbul'a dönme.

Oyle bisey dememis.hem dese ne olur,niye paylaşıyorsunuz astrolog bile olmayan bi dangalagi
Heekardesım ben sana güvenirim
sen ne dedin fb sampiyon dedin bana
ee
2023 nisanda seneye sampiyon basaksehir olacak diyen ve gecen yaz Galatasaray şampiyonlar ligine kalamayacak diyen meral güvene sor,o iyi bilir.sergen yalcin da fbnin başına geciyodu kisinee
simdi kım sampiyon korkmadan söyle
fb sampiyon olacaksa bosa beklemeyelım
meral guvenı kıskanma simdi sana sordum2023 nisanda seneye sampiyon basaksehir olacak diyen ve gecen yaz Galatasaray şampiyonlar ligine kalamayacak diyen meral güvene sor,o iyi bilir.sergen yalcin da fbnin başına geciyodu kisin
meral guvenı kıskanma simdi sana sordum
Sağ bekte sanchez oynayabilirAstrologa inanıpta korkanlar gerçekten gerizekalilar. Çok net. Gelecekten haber veren bir insan yok ve olmayacakta.
Takım kendine gelmiştir. Bence ziyech'in olmaması da iyi. Solda kerem sagda barış orta da berkan be stoperde apo ile başlarsak skoru alırız. Umarım beraberliğe oynamayız.