GSC Haber - Okan Buruk: “Bayrakları hazırlayın, tarih yine bizi yazacak!” - Sayfa 8 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Haber Okan Buruk: “Bayrakları hazırlayın, tarih yine bizi yazacak!”


derbi oncesi yaptigim son yorum da ozellikle belirttigim nokta ,
macin ilk saniyesinden sakin kalip, sahaya odak yapmamiz gerektigi... malesef hem takim / hem taraftarlar bu denklem den uzak bir goruntu de idi -baslangictan mac bitimine dek.

mac onu istatistiksel bir noktaya da deginmistim. son yillarda derbilerde ustun olmamizdaki bold etken salt sahaya odak yapmamiz, sakin kalip, kompakt ,ozguvenli oyun anlayisimizdi.

puan/lar kaybettigimiz fb maclarinda -dikkat ederseniz genel de mac baslamasina dakikalar kala psikolojik olarak kirilma yasadigimiz ,pasifize, demorelize vs edildigimiz , tum bunlarin macin baslamasiyla beraber mac bitimine dek de devam etmesi ile sonuclanan kayip puan/lar dolayli maclar olmasi - tesaduf degil .

bu son oynadigimiz derbi de saha ici ve saha disi ruh halimiz tam da rakibin istediigi kivam da idi, malesef puanlari sifir reaksiyonla ellerimizle verdik.

mevcut baslikta onceki mesajimda da ozellikle belirttigim gibi ; artik derbi geride kaldi. taraftarlar olarak bugune donmeli.takima destek cikilmali. o iyidi,bu kotuydu,bunlar sezon biter dolu dolu detaya dokulur. suan tek gercek : sinerji ve konsantrasyon.

hayirlisiyla istedigimiz sonucla bu sezonu da sampiyon kapayacagiz. - inancim tam.

saygi ve selamlar .
Ben bile derbiden once taraftar olarak rehavetteysem,burda hoca ve takim bana da etki etmistir vücut dili ve hal hareketleriyle.
 
Üst Alt