GSC Haber Okan Buruk: "Bazen hakem hatalarını da yenmelisiniz ama 2-1'den sonra rakip bizden daha iyi oynadı"

Okanı zerre kadar sevmem ama bu maç bence en az hatalı olduğu maçlardan biridir. Bu takımın kalibresi bu.
Wifi şifresi gibi adı olan bisürü adam aldı Dursun. Takımın yarısı sakat yarısı beceriksiz. Okanın yapacakları sınırlıydı. İlk yarıda da bunları yaptı. İkinci yarı tabi ki sıçtık.

Sizin mentaliniz neden düşüyor, asgari ücretle mi çalışıyorsunuz?

Her Avrupa maçında 5lik olacak duruma getiriyorsun, biz sana sovmuyoruz

Kopenhag prag alkmaar Frankfurt liverpool juventus. Avrupada geriye düştüğün her maçta takım helva gibi dağılıyor bunu düzeltmemiz lazım diyorsun da 4 sene geçti 5 sezonda bu sorunları düzeltemiyorsan bir zahmet yönetime istifanı ver de yerine bu sorunları çözecek bir hoca gelsin. 4 senedir deplasmanda oynadığımız maçlarda kontradan gol yiyoruz Gerçekten inanılmaz!!

Hoca hakem katletti de sende izledin gol kapiyi kirip iceri girerken

Bu takım ezik mi neden sürekli gol yedikten sonra fişi çekiyor.Özgüvenimiz neden yok.

Mental.olarak neden cöküyoruz sifir disiplin olmadigi icin mi? Neden avrupa takimlar böyle bir cöküs yasamiyor? Neden misal.bügünkü rakip oyunu birakmadi? Onlar farkli insanlarmi?

Hocamızdan 2. Yarı benzinimiz bitti itirafı gelecek değildi veya dengeli oynamamız gerekirdi tarzında bir özelleştiri..

Okan Buruk: "Top bizdeydi, oyun bizdeydi. Çok rahat bir oyun oynadık. Kalemize gelemeyen bir rakip. Her şey çok iyi giderken kolay bir gol yedik. 1-1, okay. İkinci yarı başlangıcı kötü değildi ama bu seviyede böyle bir penaltı verilmesi... Türkiye'de şikayet ediyoruz ya, bugün Norveçli hakemi görünce, daha önce İstanbul tecrübemiz de vardı kendisiyle, vermediği kırmızı kart ve penaltı kararıyla takımımızı çok düşürdü."

Okan Buruk: “Penaltı golü bizi mental olarak çok düşürdü, bunu düzeltmemiz lazım. Frankfurt maçında da bu olmuştu.. Bugün de penaltıdan sonra o kırılganlığı yaşadık.. İlk maçımızda maç genelinde, o üstünlüğü kurduk, ama 2-1’den sonra özgüveni yükseltip kazanmaya çalışmamız lazımdı.”

Okan Buruk: "Oyun içinde de oyuncularımızın sinirleri de bozuldu. Hakem kararları, vermediği kartlar. Hakem maçın her anında aleyhimize çalıştı! Buradan çok rahat kazanarak ayrılabilirdik. Güle oynaya çıkabilirdik."

Büyüttüğüm kısmına katılmıyorum. Malum 2 pozisyon dışında iyi bile yönetti denebilir. (Belki olmuştur 1-2 minör hatası daha) Bence gördüğünü çalmaya çalıştı ve ne lehimize ne aleyhimize kolay faul vermedi, çoğu zaman bu bizim lehimize işledi... Hatta ilk yarıyı bitirdiği yer falan bizim başımıza gelse ağır söverdik... Tabi penaltıda ve kırmızı kartta yardımcılarıyla ve VAR'la beraber batırdılar...

Genel olarak katılmadığım bir açıklama değil açıkçası... Tabi gol yiyince oyundan düşme mevzusunu çözmesi gereken de kendisi, o konuda nasıl bir tedbir alacaklarsa alsınlar... Yoksa aslında rahat ve iyi oynadığımız, 1-1'den hemen önceki bir 5 dk hariç 2-1'e kadar rakibe çok şans tanımadığımız, kontrolün bizde olduğu, aslında daha tehlikeli atakları yapan tarafın biz olduğumuz ve 2-1 olana kadarki oyunu sürdürsek bu maçta rahat bir galibiyet alabilecek olan taraf gerçekten bizdik bence de...

Hep aynı yetti ama cidden.Bi yönetim,oyuncular,teknik heyet falan toplanın takım neden kurulmuş,kuruluş amacı nedir ne yaziyo bir bakın ya.Yaziktir günahtır ama yani bu taraftara da.Bir bakın farkına varın bu kulübün var oluş amacını falan görün, hedef 27 falan yazıyor transfer açıklamalarında falan hadi söylemiyorum da o da rezillik yani başlarım 27sine bilmem nesine.Avrupadir bu takımın amacı, ben gotu boklu kocaelini falan yenmek istemiyorum , stuttgart,lisbon bilmem ne 3.sinif takımlar evinde bizi çekince altına sıçsın istiyorum taraftarı, başka da bir şey istemiyorum yani.2 kere filan son 16 yapsak dünya kulüpler kupasına gidecek bu takım artık yani bunların gidin bir farkına varın hep birlikte.Kulubun amacı boktan eyup,tsyi yok kocaelini yenmek olmasın kulüpler kupasına gitmek olsun , transfer videolarına gidin hedef avrupa yazın

skor korumayı çözmen lazım

Çok yazık oldu. Kazanacak gibi hissedip kaybetmek çok sinir bozucu. Acısını barçadan çıkarın affedelim

Hakem hakem hakem

İkinci yarı oyun süper

Değişiklikler cillop

Taktik tıkır tıkır çalışıyor

60'da golü yiyoruz ve son 30 dakika teslim oluyoruz

Takım tepki veremiyor ama işte bunlar hep hakemden

Yoksa söyleyecek çok söz var...

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt