Okan Buruk Beinsports'a Konuk Oluyor

Ne güzel işte adam 2 güne çıkıyor konuşuyor 24 saat abuk subuk adamların verdiği isimle kadro yapılıyor herkes ona inanıyorda hocaya mı kızıyor:)

hocam lig başlamadığı için ulusal kanalları geziyor tek tek ,
lig başlayınca +18 yetişkin kanallarında olacak sezon boyu

31 temmuzda bana da show Türk’ten röportaj teklifi geldi katılsam mı?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocanın bu derece plansızca yayınlara çıkması bencede doğru değil lakin bu hocanın değil kulübün suçudur yıllardır bizim kulüpte malum iletisim departmanı yok normal şartlarda iletişimde sorumlu ehil bir yönetici tüm talepleri süzgeçten geçirir en uygunlari hocaya sunar lakin bizde bu işler torpille yürüdüğü için hocayada ulaşmak çok kolay ,Okan hocanın kulübün bu rezil yanına rağmen fatih hoca gibi şahsi iletişim sorumlusu ile çalışması ve yüzünü ağırlığını kaybetmemesi en doğru iş olacaktir

Okan hoca teklif geliyor ise geri çevirmeyecek incelikte birisi. Benim anlamadığım spor medyası ne için bu kadar sık darlıyor hocamızı? Misal yeni ne olmuş olabilir ki gündem olsun, Benisports böyle bir röportaj yapıyor? Ben Okan hoca'da bir hata görmüyorum.

Böyle heryere çıkınca antipati toplama işi oluyor.Bundan sonra çıkmasa daha iyi.

Okan Buruk: "Icardi ile mesajlaşıyoruz. Aile çok önemli. En kısa sürede sorunlarını çözüp buraya gelmesini isteriz ama aile her şeyden önemli. Buraya kafası rahat bir şekilde gelmesini istiyoruz." (beIN Sports)

Yani is bitmis

Sonradan görmeler gibi mikrofon gördükçe atlıyor, sıktı artık ama.

Geri
Üst Alt