Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de onu diyorum hoca dokunmasa orta saha olmayacaktı takımda. Değişiklik yapmadı eleştiriyoruz ben dahil ama girecek orta saha yok takımda.Kaan iyide oynuyor. Sorun hücumdaki oyuncularda
O da dogruBen de onu diyorum hoca dokunmasa orta saha olmayacaktı takımda. Değişiklik yapmadı eleştiriyoruz ben dahil ama girecek orta saha yok takımda.
Bişey olmaz. Bu kadar açık alan bulamayacaklar. Kontrollü ezeriz bu sefer deOkan hocam iyisin hoşsun daha onların sahasında oynayacağımız 1 maç daha var.Gaza getirmeyelim adamları durduk yere..
İnşallah kanks da Allahsız bunlar ama yavBişey olmaz. Bu kadar açık alan bulamayacaklar. Kontrollü ezeriz bu sefer de
Hiç sevmiyorum ancak berkan bile olsa 60 da girip maçı ilk yarı temposunda oynamamızı sağlayabilirdi.O da dogru
Ekibimizin 50 tane pozisyon harcamasıAlmanya'da, bizim İngiltere'de 3 attığımız ManU bunlara 3 atmadı mı? Bizim bunları Almanya'da yenemeyeceğimizi düşündürten şey ne tam olarak?
Berkan yararlı olurdu yav zatenHiç sevmiyorum ancak berkan bile olsa 60 da girip maçı ilk yarı temposunda oynamamızı sağlayabilirdi.