GSC Haber Okan Buruk: "Ben bir yandan maçlara hazırlanırken bir yandan da transfer için oyuncuları seyrediyorum"

Bu da masal, hangi genc oyuncular? Ha sen gidip ust seviye takimlarda oynayan genc oyuncularin pesine dustuysen onlar zor tabi adam orayi birakip niye dandik Super Lig'e gelsin? Yoksa sen orta seviye Italyan ve Fransiz takimlarda oynayan gencleri getiremiyorsan o zaman ciddi bir yonetici problemi var demektir.

2-3 adet oyuncu alarak eksik mevkileri tamamlamak yerine, ilk 11 e giremeyenlerin triplerine maruz kalmamak için iki mevkiyi kotarır diye, gelmeye hevesi olmayan adamı, ederinin üzerinde maaş verdirerek aldırdığın Singo oynasa her şey farklı olurdu di mi hocam? Tamamen şanssızlık!..

Genç oyuncular gelmiyor lafı güzel düzmece. Kadayıfları getirmek için ön alıyor aklınca.

Galatasaray’ın kaynaklarını tümüyle tüketti. Deniz bitti. Buna 1 transfer daha yapmak haramdır. Düşündükçe delirmemek elde değil. Koskoca bir Florya parası buna heba edildi. Kaliteli bir hocaya tahsis edilse gelecek 5 senenin takımını kurmuş olurdu. Yazıklar olsun.

Bomboş adamın bomboş açıklamaları. Yemin ederim futboldan soğuttun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sebebi olarak, son dönemdeki operasyonlarla alakalı bir durumu var diye düşünüyorum
Evet katılıyorum, herkes transfer o bu diyorda, futbol disi birseyler var bencede
Birileri aba altından sopa göstermiş olamazmi misal herkes uyuşturucu kullanıyor ama nedense sadece gs li isimler tutuklanıyor
Özetle hocanın mental iyi durumda degil

Şu açıklamarı yaparken utanmadın dimi. Ben senin yerine utandim

Okan Buruk: "Yarın başkanımızla transferle alakalı yeniden bir araya gelip. Daha yoğun daha geniş şekilde toplantı yapıp, süreci iyi şekilde yönetmeye çalışacağız.

Yahu şu inanılmaz bir cümle değil mi? NEDEN BAŞTAN BÖYLE YAPMIYORSUNUZ??

Devre arasinda youtube'dan oyuncu izleyerek transfer yapicak pasamiz. Kulubun asil Tarik Camdal'i Emre Utkucan bunuda kendine benzetmis. Kendi agziyla itiraf etmis hicbir hazirligimizin olmadigini.

Şikeci gib açıklamalar yapıp durma hoca puan kaybı oldu kötü oynadık de geç

Devre arası takımın iyi adamını kim vetir sana gitde 40 milyona oyuncu al diyende yok, 2-3 düzgün kiralık oyuncu alaydınız bari hiç yoksa kadro genişliği olur, yedekte çöp bile yok oyuna sokacak.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vaden doldu hocam, takımı hazırlamakta da motive etmekte de bu sezon ağır şekilde sınıfta kaldın.
Kendin de motive değilsin çünkü.

Sezon sonu vedalaşmak en doğrusu gibi duruyor.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala transferler ile çözüm bulmaya çalışıyor. Takıma taktik filan öğreteyim yok. Sabah sporu akşam sporu ile sağlıklı yaşam koçluğu yapıyor takıma

Eğer sana destek verilmiyorsa mantıken istifa etmen gerekiyor o zaman istediklerin olmuyor sonuçta.2 nizde birbirinizi tutuyorsunuz olan taraftara oluyor.Onun harici taylan berkan ömer bayram el freni babel ile oynamıyorsun.Kadro iyi.Bu kadroyu gaziantep'e karşı herhangi bir üstün oyun yoksa problem sende ve ekibinde.

Geri
Üst Alt