GSC Haber Okan Buruk: "Ben bir yandan maçlara hazırlanırken bir yandan da transfer için oyuncuları seyrediyorum"

Sabah 4’e kadar otelerde takılacağına ve neredeyse her izin günü yurtdışına gideceğine çalışsaydın bu durumda olmazdın.

transferi hocaya bırakanlarda suçlu. yönetimde futbol aklı olsa adamları alır al hoca ister oynat ister oynatma der.

Oyuncu izliyorum diyor
Elit oyuncu diyor
Ulan şu işten milyonlar görüren bir adam "elit" kategorisine koyduğu oyuncuyu gözü kapalı bilmeli ne izlemesi. Nabıyon mesela fabian ruiz nasıl topçuymuş diye psg maç özetlerini mi izliyorsun??
Kaç oyuncunun maçına gitmiş canlı izlemek için ya da birini göndermiş. Hiç
Hepsi şu günü kurtarmak için uydurulmuş şeyler.
Çok konuşunca haklı olduğunu sanıyor ama söylediği her kelimenin altı boş

Okan Buruk: "Herhalde en çok transfer olmasını isteyen; ben, başkanımız ve yönetimimizdir. Üzerinizde baskı oluyor, eleştiri alıyorsunuz. Bu sizi daha çok saha içine odaklanmaktan, bazen transfere de odaklanabiliyoruz. Beni, yönetimi ve başkanı yoran bir konu. Burada hassas davranabiliyoruz. En iyisini aramak derken süre geçebiliyor."
He tabi sizsiniz. Alalim da taraftar rahat biraksin umudunuz var cunku.

CL de su an olabilecek en iyi yerde bitiremeyin de , o zaman yandiniz iste.

bütçeyi gardiye emanet etseler takımı da kurardı sıfırdan osimheni de alırdı yine. Adam dedi sportif direktör yapın beni diye. Hevesli enerjik istekli adamı kendini ispat etmesine rağmen çalıştırmayıp o görevi teknik direktörle simit üstadı yöneticiye bırakıyorlar.

basın toplantısında bir cahil bile soramıyor hocam sizin göreviniz transer yapmak degil neden sportif direktör yapmıyor bu işleri diye ?

tam küfürlük açıklamalar farkındayız bakıyoz ediyoz masallar masallar

Sayende takım öyle bir hale geldi ki omurgayı oluşturan adamlardan en önemli ikisi; Torreira ve Osimhen bile motivasyon ve konsantrasyonlarını büyük ölçüde kaybetmiş durumda şu an. Bu oyunla bir yere varamayacaklarını herkesten önce onlar görüyor.

Chatgpt'ye basit bir prompt yaz geç hocam ya. Kulüp zaten çiftliğe dönmüş, adam izleyerek vakit kaybetme bekar adamsın.

Okan Buruk: "Ben bir yandan maçlara hazırlanırken bir yandan da transfer için oyuncuları seyrediyorum"​

Anladığım kadarıyla hocada benim gibi sınavlara son gün çalışıyor.

Bugün Okan gitti, cismen burda olsa da, taraftar nezdinde gitti bitti. Kendisi de bunu gördü, bunca saçmalama bundan. Ancak cismen gitmeyecek hemen, çarpışacak, çirkinleşecek… önemli değil, en fazla 3 bilemedin 5 maç sonra fiziki olarak da olmayacak gibi. En kötü yıl sonu..
sorunu gerçekleri görmemesi, görmek istememesi.. ekibi zayıf, kadrosu dar, kendini geliştirme kabiliyeti sıfır olunca bu sonuçlar kaçınılmaz oluyor. Biraz hatasını yanlışlarını çevresini görseydi, tarihin en iyi 11’lerinden bir 11 kendisine verildi. Kıymet bilmedi… herşeyi kendinden bildi.. hadi top bende diyordun, şimdi hesabını ver..

Geri
Üst Alt