GSC Haber Okan Buruk: "Ben bir yandan maçlara hazırlanırken bir yandan da transfer için oyuncuları seyrediyorum"

utanmak cok onemli bir erdem

arkadaslar siz siz olun utanma duygunuzu yitirmeyin

Bizi bu soğukta destekleyen taraftarımızı mutlu gönderememek en büyük üzüntümüz. Sonraki maçta onları sevindirmek için her şeyi yapacağız.

hee kesin en fazla gidin sıcak iklimlerin takımlarını falan tutun dersin haftaya sıkışınca

maçla ilgili sıfır analiz.

bu maç 120 dakika oynansa yine bi cacık olmayacaktı kafası basmıyor.

antebin yedeklerine puan vermenin hiçbr açıklaması olamaz ya

Yav kardeşim ne alaka şimdi konumuz o mu sen çok iyiydinde bu sebepten mi olmadı

Sus bari daha fazla rezil etme kendini utanmaz adam ya. Ulan bi kere de kabul et butun sorun bende yonetemiyorum takimi duzgun idman yapmiyoruz duzgun taktigimiz yok. Surekli futbolcularimiz sakatlaniyo duzgun calismiyoruz diye sakatlananlar da futbolu unutuyo donemiyolar bi daha duzgun diye. Gram sesini cikarmaz herkes destek verirdi hatta ama aklimizla dalga geciyo herif salak var karsisinda sanki.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Taraftarın bunu yediğini mi zannediyorsun

Dogru demis kötü oyunun, oyuncularin dökülmesi mhknin sucudur. MHK istifaaaa. Dış gücler filan

Bırak hocalığı be kardesim artık playbol ol

mourinho ya benzemeye başladın iyice, her puan kaybı sonrası odağı başka yere çekmeye çalışma

Motivasyon nerede hocam?

2001 yılında olanlara benzer şeyler ile ilgili şüphe uyandırma bizde.

Herkes kötü olabilir ama senin olmaman lazım.

Tarihimizin en pahalı ama en dar kadrosunu kuran ekibin içindesin. Maharet buysa 8 kişi ile de o zaman şampiyon yapacaksın.

Yapamıyorsan da bunu taraftara anlatamazsın herkes konuşur. Sabotaj da der montaj da der.

teknik direktörlüğe başladığı günden beri, çok takip ettim, kaybedince hep hakem !!!!

Geri
Üst Alt