GSC Haber Okan Buruk: “Beşiktaş bugün çok emek verdi ve kazanmayı hak etti“

Fenerle kupa maçında enazindan iyi bir oyun olursa lig adına hem kendini hem takımı hem taraftarı bitirmez

Bugün bırak takım puan farkıyla şampiyonluk olur.. senin oyun anlayışın bitti artık

Beşiktaş için üçüncülük yarışında kritik bir maçtı.

Bak bak... Kibire bak, halen üstten konuşuyor.

Bu kulüp seni sezon başında 5'lik yaptı elinden kupa aldı,
sen en önemli maçta her hatayı yaptın,

adamları kendince hakir görüyorsun,

büyük bir rezalet yaşattın, konuşmaya hakkın yok.

SENDEN BİR HALT OLMAZ BUNDAN SONRA.

Bizde mi sokağa çıksak ne yapsak? Bu adam çıldırtacak taraftarı.
Taraftara umut bağlamayın fenerlilesiyor diyorum bizim taraftar hem stada gelenler hem dışarıdaki kitlemiz ciddi anlamda pasiflesti
Bakın ben tek tek sayıyorum 2 aydır bu takımın başkanı yöneticileri tek kelime dahi etmediler hemde hiçbir konuda ama o çok ovdugumuz taraftardan en ufak tepki dahi gelmedi ,hatta savundular cezadan korkuyorlar yav dediler

Soru: "Frankowski ve Morata'nın pozisyonlarını benimsediğini düşünüyor musunuz?"

Okan Buruk: "Çok farklı bir pozisyonda oynamıyorlar. Biri sağ bek, diğeri çift forvet oynuyor. Birini stopere birini kaleye geçirsem belki pozisyonlarıyla ilgili zorlanmaları olabilirdi. Şu anda kendi pozisyonlarında oynuyorlar zaten."

Okan Buruk: "Özellikle Barış'ın ve Eren'in kanatlarda çok iyi oynadığını düşünüyorum. Barış sağ beke geçtikten sonra, Eren de zaten maçın başından beri iyi bir performans sergiledi."

Bjk çok kötü bir takım ve bugün tamamen kendimiz maçı verdik. Ne olursa olsun böyle maçları kaybetmemeliyiz. Tabi her pozisyonda topu rakibe veren hakemi de unutmamak lazım.

Taraftara umut bağlamayın fenerlilesiyor diyorum bizim taraftar hem stada gelenler hem dışarıdaki kitlemiz ciddi anlamda pasiflesti
Bakın ben tek tek sayıyorum 2 aydır bu takımın başkanı yöneticileri tek kelime dahi etmediler hemde hiçbir konuda ama o çok ovdugumuz taraftardan en ufak tepki dahi gelmedi ,hatta savundular cezadan korkuyorlar yav dediler
Bunlar talimatla iş yapan adamlar. Aldıkları talimatı uyguluyorlar. Siz taraftarın tepkisini kontrol edin. Florya’yı halledin diyorlar. Bunların Galatasaray gibi bir derdi yok. Riva’yı çöp etmedi mi bu adam? Galatasaray’ı ffp’ye düşüren bu değil mi? Bizim kulüpte camiada hiç iş kalmamış. Böyle adamlara eyvallah ediyor kulüp. Erden Timur’u tasfiye edip yerine badem bıyıklıyı getiren yönetimi rekor oyla seçtiler. Yine iyi gelmişiz buraya kadar. Yapacak bir şey yok.

Okan Buruk: "Maçın ardından soyunma odasında konuştuk. Takım olarak aynı konsantrasyonumuz ve aynı inancımız devam ediyor. Şampiyonluk için oyuncularıma çok inanıyorum. Bundan sonraki yarış bizim için çok farklı olacak."

Beşiktaş'ın yenmesi için sen daha çok emek verdin. Hakkını yeme. Umarım fener maçından sonra kovulursun

Okan Buruk: "Maçın ardından soyunma odasında konuştuk. Takım olarak aynı konsantrasyonumuz ve aynı inancımız devam ediyor. Şampiyonluk için oyuncularıma çok inanıyorum. Bundan sonraki yarış bizim için çok farklı olacak."
Dalga geçiyor bu yav

Beşiktaşın emeği senin beceriksizliğin ile umarım siyah beyaz bir dünyada buluşursunuz ve kavuşursunuz

Soru: "Frankowski ve Morata'nın pozisyonlarını benimsediğini düşünüyor musunuz?"

Okan Buruk: "Çok farklı bir pozisyonda oynamıyorlar. Biri sağ bek, diğeri çift forvet oynuyor. Birini stopere birini kaleye geçirsem belki pozisyonlarıyla ilgili zorlanmaları olabilirdi. Şu anda kendi pozisyonlarında oynuyorlar zaten."

Okan Buruk: "Özellikle Barış'ın ve Eren'in kanatlarda çok iyi oynadığını düşünüyorum. Barış sağ beke geçtikten sonra, Eren de zaten maçın başından beri iyi bir performans sergiledi."
Ahahhhaa bu herif kafayı yemiş. Morata santrfor oynuyor diyor. 90 dakika sol kanatta oynadı adam.

Birkaç oyuncu hariç tel tel dökülüyor takım. Üzdün hocam.

yine yalan konuşmuş (bknz; oyuncu sakatlıkları) dün gece en çok emek veren OKAN BURUK adında sözde bir hocaydı.

Geri
Üst Alt