- 8 Temmuz 2015
- 36.024
- 71.035
- 3.893
kendisi de bjk adına emek verdiği için bir nevi kendini tebrik etmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaş için üçüncülük yarışında kritik bir maçtı.
Taraftara umut bağlamayın fenerlilesiyor diyorum bizim taraftar hem stada gelenler hem dışarıdaki kitlemiz ciddi anlamda pasiflestiBizde mi sokağa çıksak ne yapsak? Bu adam çıldırtacak taraftarı.
Bunlar talimatla iş yapan adamlar. Aldıkları talimatı uyguluyorlar. Siz taraftarın tepkisini kontrol edin. Florya’yı halledin diyorlar. Bunların Galatasaray gibi bir derdi yok. Riva’yı çöp etmedi mi bu adam? Galatasaray’ı ffp’ye düşüren bu değil mi? Bizim kulüpte camiada hiç iş kalmamış. Böyle adamlara eyvallah ediyor kulüp. Erden Timur’u tasfiye edip yerine badem bıyıklıyı getiren yönetimi rekor oyla seçtiler. Yine iyi gelmişiz buraya kadar. Yapacak bir şey yok.Taraftara umut bağlamayın fenerlilesiyor diyorum bizim taraftar hem stada gelenler hem dışarıdaki kitlemiz ciddi anlamda pasiflesti
Bakın ben tek tek sayıyorum 2 aydır bu takımın başkanı yöneticileri tek kelime dahi etmediler hemde hiçbir konuda ama o çok ovdugumuz taraftardan en ufak tepki dahi gelmedi ,hatta savundular cezadan korkuyorlar yav dediler
Dalga geçiyor bu yavOkan Buruk: "Maçın ardından soyunma odasında konuştuk. Takım olarak aynı konsantrasyonumuz ve aynı inancımız devam ediyor. Şampiyonluk için oyuncularıma çok inanıyorum. Bundan sonraki yarış bizim için çok farklı olacak."
Ahahhhaa bu herif kafayı yemiş. Morata santrfor oynuyor diyor. 90 dakika sol kanatta oynadı adam.Soru: "Frankowski ve Morata'nın pozisyonlarını benimsediğini düşünüyor musunuz?"
Okan Buruk: "Çok farklı bir pozisyonda oynamıyorlar. Biri sağ bek, diğeri çift forvet oynuyor. Birini stopere birini kaleye geçirsem belki pozisyonlarıyla ilgili zorlanmaları olabilirdi. Şu anda kendi pozisyonlarında oynuyorlar zaten."
Okan Buruk: "Özellikle Barış'ın ve Eren'in kanatlarda çok iyi oynadığını düşünüyorum. Barış sağ beke geçtikten sonra, Eren de zaten maçın başından beri iyi bir performans sergiledi."