GSC Haber Okan Buruk: “Beşiktaş bugün çok emek verdi ve kazanmayı hak etti“

tjk nin kendisiynen ilgili paylasimina bi yaniti olmus mu

Sinirim geçmiyor

Zaten boktan günler her açıdan.

Üzerine tuzu biber oldu.

Bu kadar adaletsizlik ve üzerine rezalet bir hoca performansı karman çorman bir takım oyunu.

2 osuruktan galibiyet alsın beşiktaş'la bugün oynasak yenerdik açıklamalarını dinleriz

10 kişi kalmışsın rakibin iki hafta önce de Antep e 10 kisiyken yenilmiş hicbirsey bilmiyorsan o taktigi uygulasa idin 15 gündür ne çalışması yaptin .Madem Kaan oynayabiliyor frankowski kırmızı görünce al Kaan Ayhani oyunu moratayi çıkar 4 4 1 oyna zaten moratanin oyuna katkısı 0 .
Osimhen i zaten iki defansı zorlar .
Sarayi çıkarıp leminayi al orta sahada direnç kat takıma.
Aklınca işler yaptı rezil etti hem kendini hem de bizim bayram haftamızi

abi 10 kişi 1-1i bulmuşsun yani moratayı oyunda tutmak bu kadar kör göze parmak bi iş herkes yazmış o derece mantığını anlayamıyorum sebep ne yani uçuyor kaçıyor olsa eyv ama o da yok

Nefret ettirdi kendinden. Bunun yüzünden Okan başlığına dahi yazamıyorum. Sana hoca bile demek gelmiyor içinden. Şampiyon yap bir şekilde ve defol git!

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yol açıyor kendine gs seneye okan hoca ile devam etmesin bjk'nin başında sezona başlar. Aha buraya yazıyorum bunu. Okan hoca ben gs'den başka takımda bulunmam diyecek bir bağlılığı olan adam değil. Ha doğru yanlış orası ayrı profesyonel düzen ekmeğine bakacak ama yeni fatih terimimiz ismine uygun adam okan hoca değil.

Yol açıyor kendine gs seneye okan hoca ile devam etmesin bjk'nin başında sezona başlar. Aha buraya yazıyorum bunu. Okan hoca ben gs'den başka takımda bulunmam diyecek bir bağlılığı olan adam değil. Ha doğru yanlış orası ayrı profesyonel düzen ekmeğine bakacak ama yeni fatih terimimiz ismine uygun adam okan hoca değil.

Bjk ye giderse batırır. Kimse ona böyle bir kadro vermez. 15.haftayı göremez.

Okan Buruk: "Maçın ardından soyunma odasında konuştuk. Takım olarak aynı konsantrasyonumuz ve aynı inancımız devam ediyor. Şampiyonluk için oyuncularıma çok inanıyorum. Bundan sonraki yarış bizim için çok farklı olacak."
Eyvah önünüzdeki samsun maçına 0 puan yazın.
Trabzon inşallah iyi oynar da en azından 3 puan fark kalır. Bu sürede bunu da kovmuş olurlar

Biz kötü olduğumuz için iyi gözüktüler farkında değil

Bahaneler tukendi. Dun Besiktas'i, yarin da Fener'i tebrik edersin tabi. Osimhen'le sampiyon olamayan adam olarak tarihe gececeksin.

ilk yarı bitince kesin jk yi 2 maçtır 10 kişiyle, 9 kişiyle yendiler, biz de yeneriz diye gazladı ve değişiklik yapmadı

sonuç morata kanatta defans yapmaya çalışıyordu

10 kişi kalmışsın 1-1 skoru bulmuşsun ve ikinci yarıya deplasmanda hayati 3 puan lazımmış gibi 2 forvet ile çıkıyorsun

Haftaya samsunu yenersek Fener bize yine cansuyu verir Trabzon gelip yenip gidebilir

Geri
Üst Alt