Okan Buruk: "Bir iki takviye ile hedefimiz Avrupa Ligi'nde final oynamak"

Okan Buruk: "Hayalimizle maç içindeki örtüşmüyor. Aramızda çok büyük bir kalite farkı var, daha iyi bir performans ortaya koyabilirdik. Zaman zaman üstümüzde ağırlık varmış gibi hareket ettik."

Okan Buruk: "Sorumluluk benim. Maçı hazırlayan, oyuncuları seçen benim. Oyuncularım en iyisini yapmaya çalıştı. Muhteşem bir taraftar vardı, maçtan önce sonra destekledikler. Onlar hayal ettikleri galibiyeti getiremedik.”

17798.jpg

yılların futbolun içinde bi hocasın kendin bizzat ortasaha oynamış biri olarak ortayı nasıl bu kadar küçümseyip boşlayabiliyorsun batşuayi-icardi-ziyech-kerem bu 4ünü sara ve lucas'ın sırtına yükledin sara zaten mücadele gücü zayıf bi futbolcu torreria artık patladı adamlar güle oynaya geçti ortayı

"Aramızda çok büyük bir kalite farkı var"

Valla kusura bakma hocam ben 2 maçtır bu farkı hiç hissedemedim, hücum planları da defans planları da bizden çok daha iyi işledi rakibin

Son 3-4 saat içindeki tek doğrun. Sorumluluk senin, hesap ver bu ne rezalet Hoca?

tazminatın kaç kuruş onu söyle de bilelim şuan konuşulması gereken o

Fb macina kadar Avrupa'da macimiz var mi? Benim beklentim Rize'ye karsi puan kaybi, AL maci varsa orda dandik bir takima karsi kaybederiz ve taraftarlari Mourinho acaba balon mu diye düsünmeye baslarken, gidip bizim "hoca" orda 3-4 tane yer ve kovulur.

Hala, oynayacağımız oyun belli diyeceği için, devam edilmesini istemiyorum. Artık boş merkez izlemek, set hücumundan noksan takım görmek istemiyorum. Eşik maçlarında bu kadar kaybetmeyi alışkanlık haline getirmemizi kabul edemem.

Geri
Üst Alt