Okan Buruk: "Bir iki takviye ile hedefimiz Avrupa Ligi'nde final oynamak"

abdullah avcı'nın yanında durmuş cidden vaktiyle aynı kafa. avrupa neyime lig yeter kafası

Turu gecseydi gruptan cikmayi düşünüyoruz diyecekti. Yenilince hemen hedef değişti. Ne güzel dünya be. Bende gidip yarın eşime mercedes alicaz diyip sonra hedefimiz fiat punto dicem

Amrabat'ı transfer ettir. 4-3-3 e dön. Ulan ne inat adammışsın yav. Aynı Terim gibisin.

Sen bu kafayla bu oyunla değil Avrupa Ligi Finali, Köyferans liginde gruptan çıkamazsın.

Yolcudur abbas bağlasan durmaz, bir an önce defol git.

Sen anca instagramda ne takviye yaparsın. Ersun ile final oynarsın karı profesörlüğünde

Terim vari konusmalar yapiyor, suclu benim sorunu icerden cözemesek transfer dönemi vs vs vs, transfer cözüm olsaydi terimde ise yarardi, iyi hoca degilsen her yil 10 transfer nafile

Sen takımı uel de final oynat hatta bırak finali çeyrek final oynat daha maç falan izlemeyeceğim. Bu taraftarı cahil yerine koymaktır. Çocuk mu avutuyorsunuz?

Halen sanchez diyor valla agzimi bozucam

Lan gecen sene adam sakat degilken bu
neslsonu oynattin

Sanchez olmasa oyun kuramayacagiz demekki

Bu ne sacma bir hoca

Getirin demirspor okan hocam sov yapacak

Çıkıp desene iyi hazırlamadım takımı, oturtamadım sistemi, camiadan özür diliyorum önümüzdeki 3-4 hafta içinde çok daha iyi takım izleyeceksiniz.. çok mu zor yav milyonları saçıyorsunuz… elin bütçesiz İsviçre takımı atom mu parçalıyor???? Ayıp yav, şu ülke futbolunda dönen paralara bak birde oynanan futbola. Millet gülüyor halimize. Sonra birde kızıyoruz gurbetçiler gelmek istemeyip başka milli takımları seçince.

Paçamızdan akıyor..

Hahaha çok iyi bir açıklama yapmış :) bence Mertensin aynısı bir oyuncu aldırır ama eksikleri gidermez. Ya da giderler erdenle yaptıkları gibi götlü göbekli bir oyuncu bir de takımından kopmuş problemli profil getirirler biz de burada analiz kasarız. Yazın gelişi kıştan. Mevzu 1.5 sezonluk. Herkes hatalı.

Hocanın ve Hatip'in açıklamalar birbirinin kopyası. Aynı şeyleri söylediler sanki elenirsek açıklamalar hazırmış.

Transfer açıklaması, uefa finali lafları... Taraftarı enayi yerine koymak bu olsa gerek.

Halen sanchez diyor valla agzimi bozucam

Lan gecen sene adam sakat degilken bu takoz
neslsonu oynattin

Sanchez olmasa oyun kuramayacagiz demekki

Bu ne sacma bir hoca

Getirin demirspor okan hocam sov yapacak
Ki sanchez denen adamı bir muhabirin denk geliş soru sorması sebebiyle kurtardık, o gün muhabir sanchez'e sakat mısınız sorusunu sormasa adamı muhtemelen çürüteceklerdi, git okana sor kim sakatmış diyip rezil etti bunu öyle girdi kadroya.

Geri
Üst Alt