Okan Buruk: "Bir iki takviye ile hedefimiz Avrupa Ligi'nde final oynamak"

Çıkıp desene iyi hazırlamadım takımı, oturtamadım sistemi, camiadan özür diliyorum önümüzdeki 3-4 hafta içinde çok daha iyi takım izleyeceksiniz.. çok mu zor yav milyonları saçıyorsunuz… elin bütçesiz İsviçre takımı atom mu parçalıyor???? Ayıp yav, şu ülke futbolunda dönen paralara bak birde oynanan futbola. Millet gülüyor halimize. Sonra birde kızıyoruz gurbetçiler gelmek istemeyip başka milli takımları seçince.

Paçamızdan akıyor..
Bu adam iyi oynadigini düşünüyordur. Öyle bir hayal dunyasi var

kufur etmiycem kufur etmiycem kufur etmiycem kufur etmiycem kufur etmiycem kufur etmiycem kufur etmiycem kufur etmiycem kufur etmiycem kufur etmiycem kufur etmiycem kufur etmiycem

Seni savunduk hocam bu akşam bizi rezil ettin. Artık seninle ilgili yorum yapmıyorum. Transferler bizi kurtarmaz

Bi de Galatasaraylılık dersi veriyordu millete
Gram Galatasaraylı olsan bırak istifayı 1 ay sokağa çıkmazsın utancından

young boysa elendiğini söylesin biri değerli hocamıza... young boys

Okan Buruk: "Yetenekli oyunculara sahibiz. Topu bir türlü ön tarafa taşıyamadık. Oyun hızımız ve topu kullanma hızımız yeterince iyi değildi."

Aha bu seferki bahanesi "Sanchez"'in olmaması. Adam takımın başına bahane üretmeye gelmiş.

Young boysu yenecek oyunu olmayan adam final diyor aynen bana bir touch blue alsana şuradan ya

Hoca bu lafların Galatasaray'da yemeyeceğini en iyi senin bilmen lazım. Teşekkür edip helalleşip bu gece bitecekti bu mevzu uzatmanın bir anlamı yok.

Utanmadan maç analizi yapıyor herif ya. O yoktu bu yoktu, defanstan çıkamadık bilmem ne yapamadık. Defol git!!
AL'de final oynama hedefi koyduk demek ne büyük ahlaksızlıktır bu arada. Defol!

Net bir sekilde anladimki iyi niyetli bir insan degil kendisi, zaten hicbirzaman iyi bir hoca olamadi ve hala hayal satmaya calisiyor, yönetim 30 milyon gitti bunu karsilamak icin iki üc tane oyuncu satip yerine kimseyi alamayiz deyince seni görürüm ozaman.

Geri
Üst Alt