Okan Buruk: "Bir senedir şampiyon olamıyorduk (Gülerek), o yüzden çok mutluyuz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Okan Buruk: "Tarih yine Galatasaray'ı yazacak. Hedefimiz gerçek 5. yıldız! Bunun altını çiziyorum. Biz de her şeyin gerçeği var! Yıldızında şampiyonluğunda gerçeği var!"

Okan Buruk: "Bir senedir şampiyon olamıyorduk (Gülerek), o yüzden çok mutluyuz."

Okan Buruk: Bu "gerçek şampiyon" ne oluyor? Onu bir açıklar mısınız? Fenerbahçe, Konyaspor'u yenememişti ama biz yendik. O zaman gerçek şampiyon biziz. (Gülerek)

Okan Buruk: "Benim hedefim değil, Galatasaray'ın hedefi Avrupa'da kupa. Bunu hep söylüyoruz. Avrupa'da kupalar kazanmak istiyoruz. Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde önemli bir mücadele verdik, tüm takımlara dişimizi geçirdik, kimseye ezilmedik. Yoğun bir sene yaşadık. Düşüncemiz birkaç gün bu şampiyonluğun keyfine varmak. Devamında yeni sezona ve yeni şampiyonluğa hazırlanmak. Her takım şampiyonluk için başlar, biz de 5. yıldız için başlayacağız."

1716749428791.png

1716749644367.png

tarihe geçecek, pankartlara yazıdırılacak sözler... hoca röportaja müthiş hazırlanmış

4. Yıldızı kim önce takacak muhabbetlerini hatırlıyorum. Şuan biz bir alırsak 5 onlar bir alırsa 4 olacak. Ezeli rakip eski rakip olmak üzere. Neyse bunlar hep YAPI

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerektiginde elestirdik, amacimiz daha iyi olmak/ daha iyi olman. Tebrik ederim hocam

Ah ulan fatih hocam olacak valla laf sokmaktan sabah olmazdı, Okan Hoca fazla kibar adam
Terim olsa komple blowjob yaptirirdi

Geçen hafta yapılanlardan sonra çok pis bilenmiş. Seneye de devam edecektir bu.

Hocayi boguyor oyuncular :D

adam fena dolmuş yalnız - basın toplantısı dğeilde bein mikrofonuna konuşurken gözünden okunuyor içinden neler neler diyor aslında

Hocam kızdık ettik sinirlendik hakkini helal et ama avrupa için çok çalışmalıyız biliyorsun galatasaray ligde başarılara mutlu olur yetinemez

Hocayi durduramiyoruz efenim. Bu sefer de kartala bindi

Geri
Üst Alt