Okan Buruk: "Bir senedir şampiyon olamıyorduk (Gülerek), o yüzden çok mutluyuz"

Okan Buruk: “1 dakika, 1 dakika! İşte gerçek şampiyon burada.”

1716750102308.png

Okan Buruk: Bu "gerçek şampiyon" ne oluyor? Onu bir açıklar mısınız? Fenerbahçe, Konyaspor'u yenememişti ama biz yendik. O zaman gerçek şampiyon biziz. (Gülerek)

Oyuncular ile basın toplantısı odasında nasıl sevindiğini gördüm. Resmen bir oyuncu miş gibi...
Kalbim bi farklı ısındı Hoca'ya.

Okan Buruk: Bu "gerçek şampiyon" ne oluyor? Onu bir açıklar mısınız? Fenerbahçe, Konyaspor'u yenememişti ama biz yendik. O zaman gerçek şampiyon biziz. (Gülerek)

Puhahahaha

muhabirin teki hocama: gercek sampiyon siz misiniz diye sordu. hocam da fener konyayi yenemedi ama biz yendik deyip lafi sokunca oyuncular toplantiyi basti hahahahah

Okan Buruk: "Benim hedefim değil, Galatasaray'ın hedefi Avrupa'da kupa. Bunu hep söylüyoruz. Avrupa'da kupalar kazanmak istiyoruz. Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde önemli bir mücadele verdik, tüm takımlara dişimizi geçirdik, kimseye ezilmedik. Yoğun bir sene yaşadık. Düşüncemiz birkaç gün bu şampiyonluğun keyfine varmak. Devamında yeni sezona ve yeni şampiyonluğa hazırlanmak. Her takım şampiyonluk için başlar, biz de 5. yıldız için başlayacağız."

Çocukluk kahramanım, ayağı kırıldığı günü hatırlıyorum, inşallah hep başarılı olup , füzelere devam edersin hocam

Hoca neredeydin bugüne kadar, oh be şöyle biraz sapla lafları, kibarlığından gına gelmişti. Yüzüne tükürüyorlardı yarabbi şükür diyordun. Hak edene hak ettiğini söyleyeceksin, yılanın başını ezeceksin işte böyle.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

''Gerçek Şampiyon''

''Bu sene iki şampiyon var''

Bu zırvaları söyleyen spor yorumcularına da tavım. Dün Şifo da söyledi yanlış duymadıysam TRT'de. Sırf fener taraftarına yalakalık yapacağım diye saçmalamanın ne anlamı var ki?

Geri
Üst Alt