GSC Haber Okan Buruk: “Biz böyle bir şeyi beklemiyorduk ama demek ki bekleyenler varmış…”

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1739121782280.webp

Okan Buruk: “Biz böyle bir şeyi beklemiyorduk ama demek ki bekleyenler varmış… hemen hızlıca tweetlerini atanlar...”

Okan Buruk: "Eğer bir hakem hatası yapıldıysa elbette bu değerlendirilecektir. Penaltı olmamaya daha yakın. Bunu da net bir şekilde söyleyeceğim. Ancak bu haftaya kadar bizim de lehimize aleyhimize birçok hata yapıldı. Adana Demirspor aleyhine ilk hata değil. Çok masum ve anlık karar değil bence. Oyuncular oynamak istiyordu. 'Ne oluyor?' dediler. Maç da gayet güzel gidiyordu."

Okan Buruk: "Bu olay Türk futboluna verilen çok büyük bir zarar. Yaşananların çok da masum olmadığını düşünüyorum. Türk futbolunu dışarıya kötü göstermek için zaten bir çaba var, bu da onlardan biri oldu."

Hocayı konuşturmayın çıkın siz konuşun rezil yönetim.

Çocuk kandırırsınız bu hareketlerle

güzel konustu

Keşke fb maçı yarın olsaydı deliriyorum nasıl zaman gecicek nasıl beklicez sinirden koltugu kemiriyorum

Bu sene şampiyonlukla bitsin güzelce bırakacam anasını sattımın futbolunu. Ömrümüzden gidiyor anasını satayım. Bi keyfimiz var onun da içine ettiniz. Rezil herifler.

Yönetim yine kafayı kuma gömmüş anlaşılan.

Daha oncede söylediğim gibi fener yönetimi takıma ve oyunlarına hiç güvenmiyor o yüzden saha dışı herseyi deniyorlar

hocadan önce biri çıkıp şu cümleleri kuramıyor mu yönetimde

Geri
Üst Alt