Okan Buruk: "Bizi karıştırmaya çalışacaklar, son günlerde bunu net bir şekilde gördük"

ft hocamı andıran bir açıklama

bence o da biliyordur eksikleri ama negatifi basmak istemiyor doğal olarak

yav biz mutluyuz sanki kendisinden.3.5 m para alıyor adam maça çıkmıyor

sıkıntı çıkardı, kovacağız diyecek hali yok

Okan Buruk: "Kerem Aktürkoğlu, yaptığı gol ve asistlerle bize çok katkı sağlıyor. Taraftarımız bugün onun yanındaydı. Yine pozisyonlara girecektir, yine gol atacaktır."

Okan Buruk: "Kerem Aktürkoğlu, yaptığı gol ve asistlerle bize çok katkı sağlıyor. Taraftarımız bugün onun yanındaydı. Yine pozisyonlara girecektir, yine gol atacaktır."
70 taneye giriyor 7 tane yi atıyor kalan 63'ü ne yapacağız hocam

Okan Buruk: "Beni övmeleri için ekstra bir şey yapmıyorum. Bunu yapan teknik adamlar çok fazla var. Dünya ve Türkiye'de çok var... Sadece saygı istiyorum."

Okan Buruk: “İcardi’nin yüzünde kırık var. Fenerbahçe derbisinde yumruk yedi, direğe doğru itildi… Mauro hep oynamak istiyor. Ortak aldığımız kararla bir kaç hafta dinlendireceğiz, sonrasında bomba gibi başlayıp Galatasaray’a önemli bir katkı sağlayacak!”

Sonunda hoca ağırlığını koymuş. Icardi'yi zımba gibi döndürecek.

Okan Buruk: “İcardi’nin yüzünde kırık var. Fenerbahçe derbisinde yumruk yedi, direğe doğru itildi… Mauro hep oynamak istiyor. Ortak aldığımız kararla bir kaç hafta dinlendireceğiz, sonrasında bomba gibi başlayıp Galatasaray’a önemli bir katkı sağlayacak!”
Insallah buna inaniyorum

Beklenen bir gelişme idi, sağlıklı bir İcardi şampiyon yapar, geçen sezonki gibi bir form yakalarsa işimiz kolaylaşır. Yinede çok kolay değil geçen sezonki haline dönmesi.

Ocak ayi yok Mauro.

En kritik maçlar Sivas deplasmanı ve Trabzon deplasmanı öncesi mi akliniza geldi hocam

Yüzü filan hikaye geçen gün videoyu gördüğümde de söylemiştim sağ ayağını nasıl çekiyor yüzüne baksanıza anlarsınız üstüne tam basamıyor.

Geri
Üst Alt