Okan Buruk: "Bizim için en kötü senaryo oldu"

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk'un açıklamalarından öne çıkanlar:

"Bizim için en kötü senaryo maçın başında yiyeceğimiz goller olacaktır. Maça da iyi başladık ama iki tane yaptığımız hata gol oldu. Daha sonra yavaş yavaş oyuna girdik. Penaltıyı atabilsek belki ikinci yarı beraberliği yakalamak daha kolay olacaktı. İkinci yarıda baskın olarak oynadık. Çok fazla pozisyona girdik. Bulduğumuz golden sonra da pozisyonlar bulduk. Muğdat'ın Muslera'yı geçemediği pozisyonda golü bulsak işler değişirdi. Yüzde 70'i bulan topla oynama olan dönemler oldu. Beraberliği alabilirdik. Çevirmek adına her şeyi yaptılar ama olmadı. Galatasaray'ı galibiyetten dolayı kutluyorum. Bizim için zor bir hafta başlıyor. Kupa finali var. Sonra da ligde iki önemli maça çıkacağız. "

Okansız fb kupa maçında ne yapacan ulan şimdi ordada babayı alıcan sonra kayseride çaktı mı ateşe giricen kendi kendini yaktın okan haberin yok.

Serefsiz kaleciyi öne yollamak nedir lan .Koyduk mu

Gsc team iş başına geçecek görecek okan
Fener'den 6 puan aldı niye düşürüyoruz yaw?

Yok be oğlum hepsinin parmağı bize kalkıyor.
Görmedin mi kıçlarını yırttılar köşede, kaleciyi yolluyor falan.
Bu kadar hırs yapsalardı sezon boyunca bu durumda olmazlardı zaten
Hepsinin derdi Fatih hoca ve Galatasaray.Bunu hissediyorum hep maç izlerken.Yoksa tabiki oynasınlar

bizim eski futbolcu bozuntularından düzgün konuşan bir tane bulamazsın:mad:

Kaldı ki adam t. direktör, kendi kariyerini düşünür. Bize yatsa bile taraftar olarak böyle galibiyeti şahsen sindiremezdim. Çıksın adam gibi takımını oynatsın.

değilim oldukça şaşırttılar :D

ama şu gerçek ki akhisar çok yorulmuş bizim maçta , bu maçta rahat 5 atarlardı fb'ye bizim maçı salsalardı :D
Mis gibi takım ne istiyorsun başka :D 3 kere fb ye döşedi alttaki tablonun üstüne
1525990116694.webp

Geri
Üst Alt