Okan Buruk: "Bu duruma getirenler mutlu olsun bugün!"

Recep Buruk

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
1733681327214.webp

Teknik direktörümüz Okan Buruk:

“Bilerek bir oyuncunun kendi mevkisinden koşup, diğer mevkisindeki arkadaşının ayağına bilerek vurması, basması, onu sakatlamak için bir çaba sarf etmesi, VAR hakeminin çağırmasına rağmen orta hakemin pozisyona kırmızı kart vermemesi aslında bugünün özeti. Bir milli oyuncunun, çok değerli bir oyuncunun sakatlandığı bir günde daha fazla konuşulacak bir şey olduğunu zannetmiyorum. Maçın sonu bugünün, bundan önceki haftaların özetiydi. Bu duruma getiren herkes çok mutlu olsun.”

Tetikçin in başındaki herif sahte kabadayı.
Şikecisin, sözünde durmazsın, sabun gibi kaypaksın.

Ortalıkta haysiyet diye gez sen.

bravo hocam, bu şerefsiz düzene rağmen gelene geçene vuruyorsun 3 yıldır, seni durdurmak için her türlü operasyonu çekmelerine rağmen yıkılmadın helal olsun!

bu laza karşı yapılması gereken aksiyonlarda level arttırmalıyız cünkü herif tüm hakemlere emir vermiş bu bariz

Milli oyuncu sakatlanıyor ve sakatlayan şerefsiz kart görmüyor ise milli takıma oyuncu göndermeyin. Arda Gülerle Ferdi oynasın.

Yeter artik. Tff basilmali, adaletin bittigi yerde anarṣi baṣlar. Turk futbolunda adalet falan yok senelerdir

Bunlar yetmiyor. İçimizdekilerle de mücadele ediyor. Emeği büyük.
ben sezonun kalanında hocayı eleştirmemeye karar verdim artık, her yerden operasyon çekiliyor buna rağmen dağılmadıysak okan hoca sayesinde, beceriksiz yönetime rağmen, erden timur sonrası çok yalnız kalmasına rağmen

Geri
Üst Alt