GSC Haber Okan Buruk: "Bu hayali iddianın, bugün oynanan senaryonun bir devamı olduğunu kamuoyuna bildirmek isterim"

Ağzını köpürtmüş sağa sola saldırıyor adam ya.

Bu maçın var kayıtları açıklanmalıdır. Özellikle penaltı pozisyonunda ben var’ın devreye girdiğini ama operasyonun bir parçası olan Oğuzhan’ın Var’a gitmediğini düşünüyorum

Agiz okumasi yaptim da s..git falan demiyor bence hadi yuru lan gibisinden birsey demjs

Avrupada 5 büyük ligte bu tarz birseyi yapmaya kalksalar mahvederler o takımı, tam sirk ulkesiyiz

Okan hoca kufur etmediysen cik ne dedigini soyle konu kapansin sacma sapan aciklama

Bu demecten de anlasilacagi uzere bariz sovmus

Fener maçını aldıktan sonra sövdüm hatta mhy de sövdüm az önce de yesinler birbirlerini sonra

Takım finansal olarak çıkmaza girdi zaten. Muhtemelen amatöre kadar düşecek. Fırsattan istifade şovunu yaptı.

Tribün çekimi bir video çıktı sonra hoca Yusuf Barasi ile o an dan sonrası da var adam hocaya yaklaşıyor konuşma devam ediyor Osimhen de geliyor yani küfür tartışma filan olmamış çok adice bir iftira var ortada...

x.com" / X

Okan Buruk sana küfür etti mi?

Yusuf Barasi: Hayır. Okan Buruk bana bakarken küfür etmedi. İçeri geçin dedi.

[Ekol TV]
Hayret, normalde birilerinin buna yalancı şahitlik yaptırması gerekirdi. Ben evet küfür etti demesini bekliyordum doğrusu.

Geri
Üst Alt