GSC Haber Okan Buruk: "Bu saatten sonra Galatasaray'ı kimse tutamaz"

Sana inanıyor ve güveniyoruz hocam

1741254452920.webp

Bakalım Alanya da maçı çevirecek bir oyuncu olabilecek mi .
Geçen sene ziyesh vardı iki üç maçı o çözdü morata inşallah etkili olur

Şu imkanlar başka bir genç hocanın elinde olsa neler yapardı inanın merak ediyorum. İcardi ve Kerem sayesinde 2 şampiyonluk alınca kendini kurt hoca zannetti başımızdaki. Neyseki Avrupa’ya çıkınca anlıyoruz hocamızın yüksek kalitesini.

Yok mu bir muhabir devre arasında neden 3 lu sisteme göre transfer yapıp 4 lu defans oynuyoruz.
Yada winner takım olma kabiliyetimizi nasıl kaybettik onu sorsunlar .
Elimizde tek mayıslar bizimdir argümanı kaldı oda giderse ...

Yok mu bir muhabir devre arasında neden 3 lu sisteme göre transfer yapıp 4 lu defans oynuyoruz.
Yada winner takım olma kabiliyetimizi nasıl kaybettik onu sorsunlar .
Elimizde tek mayıslar bizimdir argümanı kaldı oda giderse ...

O soruyu soran muhabire bir daha soru sordurmazlar.

Bu Okan bir yandan yönetimdeki basiretsizlerden bir yandan diğer yanda karşımızdaki terör örgütü vs vallaha bıkkınlık getirdiler artık.

Okan ve bu yönetim olduğu sürece ruh sağlığı açısından Türkiye’deki futbolla arayı soğutmak iyi olacak

Ben OKAN'a güvenmiyorum,inanmıyorum ve hiç bir şekilde de TUTMUYORUM. Hafta içi Kupadan elenince göreceğim sizi. Kupa gitti hafta içi sonra Samsun maçıyla ligde gidecek. Bu hoca olmayan adamı daha nasıl savunacaksınız merak ediyorum.

galatasaray genlerinde görülmemiş işi yapıp şampiyonluğu verecek gibi duruyor. hemen şimdi gönderilmesi gerekiyor. şartlı verdiğimiz sürede hiçbir gelişme göstermedi. dedik rize maçında ivme yakalarız olmadı daha da geriye gittik o günden beri. takımla bağı kalmamış adamla devam etmek intihar olur.

Bunun acunla umarim daha bir ilişkisi yoktur

Geri
Üst Alt