GSC Haber Okan Buruk: "Bu saatten sonra Galatasaray'ı kimse tutamaz"

İlk devre BJK kötü giderken Fenerbahçe'nin yenemeyeceğinden çok emindim çünkü hakemler o maçları dengede yönetiyor. Kadıköy'deki maçta biraz dengeyi kırabilirler keza geçtiğimiz sezonlarda olmayan Arda Güler penaltısına bile ses çıkartamayan bir yönetimleri vardı. Mevcut BJK yönetiminin de test maçı olacak o derbi. Solskjaer için de Mourinho'ya karşı oynamak özel motivasyon olacaktır.
+ fb'in yeminli düşmanı Şenollu Ts.

Her iki takımın da gücü çelme takmaya gayet yeter bu arada. Tabi fb de yenebilir. Ancak kolay olmayacak.

Ayrıca ilk yarıdaki, başkanı ve hocası bile olmayan, yedek iki Türk stoper ile oynayan bitik Bjk de olmayacak kköy'de.

Bir de şu maçları yabancı hakem yönetirse, en az birinde puan kaybı yapar fb.

Hani Real Madrid'i tutun diyordun.

Noldu da taraftarla dalga geçmek için ismini kullandığın kulübü şimdi kendini savunmak için kullanır hale geldin ha.

Bu adam bu sene beni öldürecek gerçekten

Acunun maaşlı elemanı okana destek çağrısı yapmış

Sakın kovmayın diye yırtınıyo fbliler

ya kardeş senin teknik adamın ziyech'i batsuayiyi zaniolo'yu kullanmayı bilmiyorsa suç oyuncuların mı? ziyech veya bats dakika 89 da alınacak oyuncular mıydı? taraftarın önüne attılar işte.

ayrıca taraftar istediğini diyebilir teknik adam verim alacak oyunculardan.
Yahu batsı hangi takım ilk 11 de kullandıda verim aldı zaniolo gidecem diye götünü yırttı adam ziyech dediğin adam sahada ruh gibi geziyordu zahayı kan emici suratsız meymenetsiz deniyordu neyden bahsediyoruz abi biz şu dört oyuncu özelinde Okan buruğa laf sokmam direkt saçmalık olur nelsonda aynı şekilde herif Sevilla’ya gitmek istiyordu göndermedik zar zor tuttuk hep kafa burada değildi sahaya kendini vermiyordu

Yahu batsı hangi takım ilk 11 de kullandıda verim aldı zaniolo gidecem diye götünü yırttı adam ziyech dediğin adam sahada ruh gibi geziyordu zahayı kan emici suratsız meymenetsiz deniyordu neyden bahsediyoruz abi biz şu dört oyuncu özelinde Okan buruğa laf sokmam direkt saçmalık olur nelsonda aynı şekilde herif Sevilla’ya gitmek istiyordu göndermedik zar zor tuttuk hep kafa burada değildi sahaya kendini vermiyordu
Kankam oyuncu idaresi diye birşey var. Verim almak diye birşey var. Suratsız olması ruh gibi olması bişey değiştirmez. İşte neden büyük hoca olunuyo bunları disipline yada idare etmeyi bilerek. Tecrübeli TD ler bu tür adamları kahraman yapıyor işte bizden ise nasıl gittikleri belli. Sorun tam olarak burda.
Sen Zahaya Ziyech e deli gibi ilerde pres yap dersen baştan kaybedersin bu adamlar buna uygun değil. Ya almayacaksın yada aldıysan ona göre taktik oluşturacaksın. Adam koşmuyor diye kesersen kaybedersin zaten. Bu adamlar kariyeri boyunca böyle işler yapmadı zaten. Ya oyuncuya göre taktiğin olcak yada taktiğine göre oyuncu alacaksın. Biz sözde taktiğe göre oyuncu aldık devre arası sonra eski taktiğe döndük. Yine sorun nerde belli aslında. Baştan sona fiyaskolar var ama halen geç değil. Birileri bişeyleri düzgün yapmayı becerirse yine şampiyon oluruz ama kolay değil artık. O fırsatı elinin tersiyle ittin. Sana bir soru bitik ziyech Barış ve Sallai yi cebinden çıkarmazmıydı?
Adam koşmadan tek şutta pasta işi bitiriyodu ama Okana neler diyip gitti. Zaha yine öyle. Bu adamlar içimizde bir yara olarak kalacak. Zaha Ziyech kanatları olacaktı bu takımın... Olmadı neden güya bu adamlar sorun yarattı. Evet abi yaratır. Premier ligde kimse onlara deli gibi koşun tüm gücünüzü prese harcayın demedi çünkü. Okan Buruk bunu istedi ama... Yazık... Üzücü

Son düzenleme:
Kankam oyuncu idaresi diye birşey var. Verim almak diye birşey var. Suratsız olması ruh gibi olması bişey değiştirmez. İşte neden büyük hoca olunuyo bunları disipline yada idare etmeyi bilerek. Tecrübeli TD ler bu tür adamları kahraman yapıyor işte bizden ise nasıl gittikleri belli. Sorun tam olarak burda.
Sen Zahaya Ziyech e deli gibi ilerde pres yap dersen baştan kaybedersin bu adamlar buna uygun değil. Ya almayacaksın yada aldıysan ona göre taktik oluşturacaksın. Adam koşmuyor diye kesersen kaybedersin zaten. Bu adamlar kariyeri boyunca böyle işler yapmadı zaten. Ya oyuncuya göre taktiğin olcak yada taktiğine göre oyuncu alacaksın. Biz sözde taktiğe göre oyuncu aldık devre arası sonra eski taktiğe döndük. Yine sorun nerde belli aslında. Baştan sona fiyaskolar var ama halen geç değil. Birileri bişeyleri düzgün yapmayı becerirse yine şampiyon oluruz ama kolay değil artık. O fırsatı elinin tersiyle ittin. Sana bir soru bitik ziyech Barış ve Sallai yi cebinden çıkarmazmıydı?
Adam koşmadan tek şutta pasta işi bitiriyodu ama Okana neler diyip gitti. Zaha yine öyle. Bu adamlar içimizde bir yara olarak kalacak. Zaha Ziyech kanatları olacaktı bu takımın... Olmadı neden güya bu adamlar sorun yarattı. Evet abi yaratır. Premier ligde kimse onlara deli gibi koşun tüm gücünüzü prese harcayın demedi çünkü. Okan Buruk bunu istedi ama... Yazık... Üzücü
Abi zahanın forması çıkar çıkmaz aldım duvarımda asılı duruyor halen bu oyuncuların hepsinin gitmesi mantıksızdı benim sitemim şuna bu adamlar gitsin de gitsin diyen herkez Şuan nasıl gider Allah kahretsin diyor kızdığım nokta bu

Güzel bir manşet ama altını doldurabileceğine inanmıyorum.

Tamam bro ne diyim öyle diyorsan

Bizi kimsenin tutmasına gerek yok. Biz kendi kendimize ayagimizi celiyoruz zaten.

Hic saglikli aciklamalar degil bunlar. Ismail Kartal'in gecen seneki psikolohisine burunmus. Sampiyonluk gercekten gidiyor galiba.

Herkes isini yapsa sıkıntı çözülecek.
Taraftar futbol izlemek istiyor iyi futbol oynayıp yenilsek kimse laf etmez.
Takım yok sahada bireysel oynayan 11 kişi

Olan oldu. Hala 4 puan ondeyiz. Takima sonuna kadar destek olmaliyiz.

Ya ne alakası var. Eskiye takılı kalmayı bırakalım. 25 sene geçmiş üstünden. Daha iyisini yapmayı düşünmek yerine hep öyleydi böyleydi demek artık saçma bir düşünce. Okan buruk net başarısızdır. fenerli mallar gibi olsak,ne olursa olsun hep destek tam destek derdik ama biz öyle olmadığımız için lokomotifiz. Burada kazanmak yetmez. Avrupa da en basit gruptan nasıl elendiğimizi söylemeye gerek yok herhalde
Okan Buruk sezon ortasında takım liderken kovulacak kadar başarısız değil. Şu anda Okan Buruk’a yapılan hakaretler sadece Okan Buruk’u değil takimida etkiliyor. Kotu oyundan bende en az sizin kadar rahatsızım ama sezon sonuna kadar yapacak bir şey yok; kotu oynuyoruz diye Fener’in sampiyon olmasina yardımcı mi olalım?

Okan Buruk sezon ortasında takım liderken kovulacak kadar başarısız değil. Şu anda Okan Buruk’a yapılan hakaretler sadece Okan Buruk’u değil takimida etkiliyor. Kotu oyundan bende en az sizin kadar rahatsızım ama sezon sonuna kadar yapacak bir şey yok; kotu oynuyoruz diye Fener’in sampiyon olmasina yardımcı mi olalım?
Ben bu senaryoyu 2 sezondur gördüm her sezon böyle rezalet olduğumuz bir periyot oluyor takımı gene toparlayacak sezon sonuda ya aslında iyiymiş macera aramasak mı denecek gene o yüzden gerçekten rahatım bu takım kolay kolay şampiyonluk vermez ağabey buradan

Okan Buruk bizim evladimizdir.
Futbolcuyken, 5 lig kupasi 7 türkiye kupasi 1 uefa kupasi
Hocayken 2 lig 1 super kupa kazanmistir

Bunu yapabilen 2. Bir kisi dahi yoktur.

Bu saçma sapan açıklamaları şampiyonluk gitti olarak yorumluyorum maalesef. Sorsan AZ'ye 4-1 yenilip kepaze olduğumuz maçtan sonra da bir daha böyle oynamayacağız demişti. Maalesef paniğe kapılmış belli. Erden Timur gibi bir destekçisi de olmayınca, psikolojisi iyice arap saçına dönmüş. Paniğe kapılmış hoca, takım falan toparlayamaz aga. Her şeyi iyice içinden çıkılmaz hale getirir sadece.

Şampiyon olmak istiyorsak bir an önce takıma şok etkisi yaratacak şekilde hoca değişikliği yapmamız gerekiyor. Yoksa ben şampiyonluk gitti gözü ile bakıyorum maalesef. Ben son 2 şampiyonluğu çoktan Icardi ve Erden Timur'a yazdım bile. Okan hocaya olan inancımı yitirdim.

Ben ikna oldum.

Artık tam manasıyla azılı bir Okan'cıyım.

Geri
Üst Alt