GSC Haber Okan Buruk: "Bu saatten sonra Galatasaray'ı kimse tutamaz"

Eskiden Fatih Terim basarisiz olsun diye Galatasaray yenildiğinde sevinenler vardi, şimdide Okan Buruk'un basarisiz olması icin Fener'in şampiyonluğunu isteyenler var galiba. Yapıcı eleştiri hiç yok gibi.
Takim su anda 4 puan farkla lider.
Avrupa'daki basarisizliktan bende hiç memnun degilim ama sanki Avrupa'da her zaman basariliymisizda sadece son iki senedir basarisizlik var gibi bir hava oluşturuldu. Tarihimizin en iyi kadrosuyla 1996-2000 arasında kaç kere Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynadık ? Son 20 senede kaç kere Avrupa'da çeyrek finale ciktik ?
Ya ne alakası var. Eskiye takılı kalmayı bırakalım. 25 sene geçmiş üstünden. Daha iyisini yapmayı düşünmek yerine hep öyleydi böyleydi demek artık saçma bir düşünce. Okan buruk net başarısızdır. fenerli mallar gibi olsak,ne olursa olsun hep destek tam destek derdik ama biz öyle olmadığımız için lokomotifiz. Burada kazanmak yetmez. Avrupa da en basit gruptan nasıl elendiğimizi söylemeye gerek yok herhalde

bu açıklamayı yapmış mı yoksa başka birisinin aktarması mı?

Ya hadi diyelim dediği gibi yoruldular ve nefes alacak halleri yok. O zaman senle yine olmaz hocam bir avrupa hayali eğer bunları bahane edeceksen.

Çok maç oynayacağımız belliydi. Kaldk ki oynadığımız takımların seviyeleri ve bütçeleri bizimkiyle kıyaslanamaz. Büyük takım için bunlar bahane değil. Sezon başında 3 kulvarda oynayacağımız belli. Kadroda alternatif yok, asıl sebep bu. Yunus bir sakatlandı takım düştü mesela. Taraftar zaten destek olur ama sizden bir gelişme göremiyoruz.

Umarim dedigin gibi olur.
Ama son 2 ayda fark 8'den 4'e düstü hatirlatirim. Ve önümüzde daha 11 mac var!

Hoca istifa et. seni iyi hatirliyalim. Sezon sonu istifani bekliyoruz

Son bir şans daha tanıyalım bakalım. Milli takım arasına maç fazlasıyla da olsa 7 puan önde gir, ağzımızı açmayalım sezon sonuna kadar.

O fb eninde sonunda en az 1 kere puan kaybedecek. Eminim bundan.

Son bir şans daha tanıyalım bakalım. Milli takım arasına maç fazlasıyla da olsa 7 puan önde gir, ağzımızı açmayalım sezon sonuna kadar.

O fb eninde sonunda en az 1 kere puan kaybedecek. Eminim bundan.
Fener puan kaybettiği bir sürü maçı oynuyor zaten. Mesele şu ki hakemler asla izin vermiyor düşmelerine. Geçtiğimiz sezonlar da oluyordu ama bu sezon kadar keskin bir hakem desteği yoktu. Penaltıları kartları geçtim, akan oyunda çaldıkları tek taraflı düdüklerle momentumu zorla Fenere geçiriyorlar. Rakibin direncini kıran en önemli şey ikili mücadele düdükleri. Bize nasıl mücadele etme şansı vermiyorlarsa Fenerli topçulara da dokundurtmuyorlar oyun içinde. Bizim sevgili hocamız da bunların farkında değilmiş gibi yerli hakemlere destek minvalinde açıklama yapıyor. Sanıyor ki onları koruyunca düzgün maç yönetecekler. 1 hafta sonra ilk fırsatta doğradılar yine işte.

Arkadaşım kafayı mı yedimiz gözünüz kör mü oldu zahayı ziyechi tesislere bile sokmayın diyordu taraftar
ya kardeş senin teknik adamın ziyech'i batsuayiyi zaniolo'yu kullanmayı bilmiyorsa suç oyuncuların mı? ziyech veya bats dakika 89 da alınacak oyuncular mıydı? taraftarın önüne attılar işte.

ayrıca taraftar istediğini diyebilir teknik adam verim alacak oyunculardan.

Söylediklerin sahaya yansımadığı vakit bahane olarak kalıyor sadece.

Fener puan kaybettiği bir sürü maçı oynuyor zaten. Mesele şu ki hakemler asla izin vermiyor düşmelerine. Geçtiğimiz sezonlar da oluyordu ama bu sezon kadar keskin bir hakem desteği yoktu. Penaltıları kartları geçtim, akan oyunda çaldıkları tek taraflı düdüklerle momentumu zorla Fenere geçiriyorlar. Rakibin direncini kıran en önemli şey ikili mücadele düdükleri. Bize nasıl mücadele etme şansı vermiyorlarsa Fenerli topçulara da dokundurtmuyorlar oyun içinde. Bizim sevgili hocamız da bunların farkında değilmiş gibi yerli hakemlere destek minvalinde açıklama yapıyor. Sanıyor ki onları koruyunca düzgün maç yönetecekler. 1 hafta sonra ilk fırsatta doğradılar yine işte.
Bir benzeri postu futbol nöbeti başlığında yazmıştım.

Buna rağmen en az bir maçta min bir beraberlik alacaklarını düşünüyorum ben yine de.

12/12 yapamayacaklar. Adım gibi eminim.

Buna rağmen en az bir maçta min bir beraberlik alacaklarını düşünüyorum ben yine de.

Fenerbahçe bu sene biraz iyi oynayan tüm takımlara karşı gtü başı kaybetti. Ya zar zor son dakika golüyle yendi ya da berabere kaldı, ya da mağlup olacakken olmayacak kararlarla maça tutundular.

Bunun değişeceğini sanmıyorum bu saatten sonra. Kadroları da yaşlı üstelik. Dzeko her geçen maç daha da düşecek. Tadic de öyle.

Beşiktaş - Samsun - Ts hatta Eyüp.

Bu 4 maçın en az 1 tanesinde takılacaklardır.

Benim beklentim BJK maçı dışında ya Samsun ya da TS ile berabere kalmaları. Bu 4 maçta 2 beraberlik bekliyorum bakalım.

buna %100 katılıyorum.

iki sezondur artık iki takımın rekor puanlar toplaması - rekabeti yakın tutma çabası - kayıp vermeme / verdirmeme işi kesinlikle var

fakat işin acı kısmı ve beni üzen faktör şu: Puan kaybı yaşadığımız maçlarda hakem ve maçın seyri konusu bizim gösteremediğimiz performanstan daha ileride değil.(belki hatay deplasmanından el - pnaltı işi hariç , o maçı koparırdı belki) .

geçen sezon maçları bitirebiliyorduk,kazanıyorduk , saçmasapan şekilde feneri BARİZ şekilde tepede tutuyorlardı. Bu sezon buna daha az efor harcıyorlar.

normalde La Liga baksak tepeye barça 5 mağlubit vs gibi "Normal" süreçler var yok değil.

bizim takım işlemiyor sahada. tepeydir aynı şeyi düşünüyorum, takım içi sıkıntılı - hoca takıma hakim değil - yönetim 3 maymun gibi taşıdıkları bir şey yok takım ile ilgili.

Fenerbahçe bu sene biraz iyi oynayan tüm takımlara karşı gtü başı kaybetti. Ya zar zor son dakika golüyle yendi ya da berabere kaldı, ya da mağlup oldu.

Bunun değişeceğini sanmıyorum bu saatten sonra. Kadroları da yaşlı üstelik.

Beşiktaş - Samsun - Ts hatta Eyüp.

Bu 4 maçın en az 1 tanesinde takılacaklardır.
Bjk
Samsun
TS
Eyüp
Sivas D
Bodrum D
Başak D

Bu 7 maçtan 7/7 çıkmaz. En az bir beraberlik olacak. İlk 5'e karşı galibiyetleri yok daha. Arka bahçeler ile oynamaya benzemez bu iş.

Tüm iş bizim takımda bitiyor. Acil silkelenip kendine gelmeliler.

Boru gibi 4 puan avantaj var.

Şu açıklamalar da normal değil.İsmail Kartal tarzı açıklamalara döndü.1 de taraftara Fbli demiş.Bu taraftar böyle devam ederse statta tribünde İstifa diyerek tepkisini gösterir.Şu kadar maliyetli kadro kurduracaksın ve Avrupa Maçlar'ını önemsemeyeceksin.Lig'de takımına top oynatmayacaksın.İyi yere dükkan açmış bu yav :D

Bjk
Samsun
TS
Eyüp
Sivas D
Bodrum D
Başak D

Bu 7 maçtan 7/7 çıkmaz. En az bir beraberlik olacak. İlk 5'e karşı galibiyetleri yok daha. Arka bahçeler ile oynamaya benzemez bu iş.

Tüm iş bizim takımda bitiyor. Acil silkelenip kendine gelmeliler.

Boru gibi 4 puan avantaj var.

Sivas Bodrum Başak bunlardan at cebe 9 puan

Diğer 4 maçtan bir şey çıkarsa çıkar

üclü + cift forvete dönecek o yüzden

İlk devre BJK kötü giderken Fenerbahçe'nin yenemeyeceğinden çok emindim çünkü hakemler o maçları dengede yönetiyor. Kadıköy'deki maçta biraz dengeyi kırabilirler keza geçtiğimiz sezonlarda olmayan Arda Güler penaltısına bile ses çıkartamayan bir yönetimleri vardı. Mevcut BJK yönetiminin de test maçı olacak o derbi. Solskjaer için de Mourinho'ya karşı oynamak özel motivasyon olacaktır.

Geri
Üst Alt