Okan Buruk: "Bu şartlarda güzel maç çıkmaz"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör

Okan Buruk: "Bu şartlarda güzel maç çıkmaz"

Okan Buruk Bodrum maçının ardından konuştu: Futbol adına ortam burada yok -  Son Dakika Spor Haberleri | NTV Spor&Skor

Süper Lig'de Bodrum FK'yı 1-0 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

İşte Okan Buruk'un sözleri;

Zorlu gelmedi, kolay geldi de ikinci golü bir türlü atamadık. Ben iki takım oyuncularını tebrik etmek istiyorum. Böyle bir sahada, böyle bir ortamda maç oynamak... Rakibimiz belki buna alışık, bir avantaj ama futbol adına hiçbir ortamda yok burada. Bunu net belirtmek gerekiyor. Rüzgarla birleşti bu. Çimler uzun bırakılmış. Maçtan önce sulanmıyor. Özellikle böyle hep rakibin oyununu bozmak adına bir tür hesaplar yapılmış. Bu iki takımı etkiliyor. Bodrum zaten iyi bir takım.

KRİTİK DAKİKADA POZİSYON VERDİK

Özellikle Bodrumlu oyuncuları tebrik ediyorum. Bir tane pozisyon verdik, onu da kritik dakikada verdik. İlk yarıdaki oyun istediğimiz gibi değildi. Hem rüzgarın etkisi hem maçın atmosferi... Ürettiğimiz pozisyonlar oldu ama normale göre az üretti.

KIRMIZI KART DOĞRU

Rakibimiz ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Çok doğru ikinci sarı kart. Nereden bakarsanız bakın ikinci sarı ve kırmızı kart doğru. Herkes bunu söylüyor. Bunun altını çizelim.

Top zeminde düzgün kaymıyordu o konu benim de dikkatimi çekti. Yunus-Barış-Sallai dripling yaparken top kontrolleriyle çok cebelleşti.

Ne saha, ne ruzgar RCS'nda topu o kadar eveleyip gevelemeyi aciklamaz. Paslarin kisa kalisi cimlerden olabilir ama 10 kisi kalmis rakibe ha bjre kontra firsati vermek ne alaka hocam?

haksiz sayilmaz

hakaten entresandı topla gidemiyorsun , havadan oynasan rüzgar var , ülkenin yarısı bizim kaybetmemizi bekliyor evet kötüydük ama kazandık çok şükür !

Hocam şu Barış ve Yunus'a söyle bencil davranmasınlar. Ceza sahasında dönme dolap gibi dönüp duruyorlar pas vermemek için.

Gerçekten tuhaf bir maçtı top sanki balon gibi gidiyordu, yerden pasta da top çok ağır hareket ediyordu

macin basinda dedim cimleri en az bir hafta bicmemisler serefsizler sahayi da islamadilar hersey galatasaray'a celme takmak icindi.

Bu açıklamayı da eklemek lazım. Bu gün için doğru öz eleştiri ve sorun buydu.

Yunus’un ve sara’nin top kontrollerinden belliydi saha da bir anormallik oldugu

Umarim diger anadolu takimlari da bu yola basvurmazlar cünkü uzun ve kuru cime takilip sakatlik riski de olabiliyor

Volkan ayısı Kadıköy'de senelerdir öğrendiği .. taktiklerinin hepsini uygulamis

Hocam haklı ilk defa değişikliklerde beğendim kendisini bu arada

Allahın belası milli maçların dönüşü bize yaramıyor, yaramadığı gibi, tam da gıcık verir gibi ritim kazandığımız zamanlarda araya giriyoruz.

Volkan ayısı, iğrenç Bodrum stadı havası zemini derken, sıkıntılı maç geçeceği âşikardı, yine de bazı poz. gole çevirsek hiç strese girmeyecektik.

Sağlık olsun, 3 puanla devam ediyoruz, sezon boyu tekrar böyle bir durum denk gelmesi zor.

Geri
Üst Alt