GSC Haber Okan Buruk: "Bugün ayakları düzgün hücum kalitesi yüksek bir kadroyla oynuyoruz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1776529791112.webp

Okan Buruk: "Ülkemizde yaşanan son olaylardan dolayı ülkemizin başı sağolsun."

Okan Buruk: "Bugün ayakları düzgün hücum kalitesi yüksek bir kadroyla oynuyoruz."

Okan Buruk: "Her zaman söylediğim gibi ipler bizim elimizde."

Okan Buruk: "Rakibimizin içinde bulunduğu durum, puan alamaması ve gol atmakta zorlanan bir takım görüntüsü çiziyor. Ancak her zaman oyunun içinde olan, pozisyon bulan ve rakiplerine tehlike yaratan bir takım. Beraber savunma yapmayı maçın önüne koyacaklardır. Hücum geçişlerini etkili kullanmaya çalışacaklardır. Hafta içi maç oynamadan uzun süre sonra bir maça çıkıyoruz. Kalitemizi göstermeliyiz.Her maç bir şampiyonluk maçı. Bu saatten sonra buna adapte olabilmek çok önemli. Her şey bizim elimizde. Bizim performansımız ligin kaderini belirleyecek. Oyuncularıma inanıyorum.”

Okan Buruk: "Osimhen antrenmanların belli bölümünde bizimle çalıştı. Belli bir yorgunluk oluştu. Osimhen, Yener Hoca ve ben oturup karar verdik. Şu anki durum için bugün kadroda olmasını uygun görmedik. Kupa maçında orada kaç dakika oynayabilir orada bakabiliriz. Fenerbahçe maçında orada oynayabilecek oyunculardan biri olacak."

Okan Buruk: "Günay'ın da sakatlığı vardı ama hepsi bugün buradalar. Galatasaray takımı bu dönemde ne kadar takım olursa, ne kadar onu gösterirse, o birlikteliği ne kadar yaşarsa bu tabii ki performansı arttırıyor. Kazanmaya odaklandık. Bunu antrenmanlarda da gösterdiler. Taraftarımız destek verdi. Antrenmanı açtık, her sene bunu yapıyoruz.Bu hafta güzel bir şekilde beraber olduk. Bu da oyuncuları pozitif olarak etkiledi. Amacımız kazanıp, kalan 4 maçta da şampiyonluğa en kısa sürede ulaşabilmek.”

Yunusla oynuyor adam futbolu unutmuş ya.
Puan kaybı bekliyorum.

Okan Buruk: "Ülkemizde yaşanan son olaylardan dolayı ülkemizin başı sağolsun."

Okan Buruk: "Bugün ayakları düzgün hücum kalitesi yüksek bir kadroyla oynuyoruz."

Okan Buruk: "Her zaman söylediğim gibi ipler bizim elimizde."
Pas yapamayan takim izlersek stoperlerin diktigi, soracagim hucum kalitesini hoca. Umarim motive ve dogru hazirlandin bu maca ve dunku skordan kafa rahatligi gelmedi umarim.

4uncu hakeme saat vs modu gormeyelim sonra. Volkan fenere yaranmak icin ligde kalma detayi umrunda olmadan oynatmaya calisacak.

Okan Buruk: "Osimhen, Yener Hoca ve ben oturup karar verdik. Şu anki durum için bugün kadroda olmasını uygun görmedik. Kupa maçında orada kaç dakika oynayabilir orada bakabiliriz. Fenerbahçe maçında orada oynayabilecek oyunculardan biri olacak."

Ayakları düzgün oyuncularımız 2 metreye isabetli pas konusunda sıkıntı yaşıyor. Hoca bunlara göz kapamiş ve kendi hayal dünyasında yaşıyor malesef

Su mactan üc puan cikaramazsan kendi ilgilin icin gelme bir daha istanbula

Bu adamın ciddi sorunları var.. Ayakları düzgün derken.. Sallai den, Yunus dan mı bahsediyor?

Hocam ayağı düzgün oyuncularımız topu kalecilere nişanlamaktan başka birşey yapsa haklısın

teknik yorumlardan kaçınalım teknik motivatorüm

Okan Buruk: "Osimhen, Yener Hoca ve ben oturup karar verdik. Şu anki durum için bugün kadroda olmasını uygun görmedik. Kupa maçında orada kaç dakika oynayabilir orada bakabiliriz. Fenerbahçe maçında orada oynayabilecek oyunculardan biri olacak."
Eyvah. Fener kadrosunda da garanti degil demek

Okan Buruk: "Osimhen, Yener Hoca ve ben oturup karar verdik. Şu anki durum için bugün kadroda olmasını uygun görmedik. Kupa maçında orada kaç dakika oynayabilir orada bakabiliriz. Fenerbahçe maçında orada oynayabilecek oyunculardan biri olacak.
Bu macta süre vermek istemedigin adami kici kirik Kupa macinda mi deniyeceksin?

Bir puan ver kaç maçtır gol atamayan ayıya bak o zaman seni nasıl yiyorum

Ben, osimhen ve yener fb nin puan kaybedecegini ön göremedik o yuzden ankaraya getirip biraz daha yorduk. Eger mactan sonra gitseydik ankaraya ozaman osimheni istanbulda birakirdik. Tskler

Geri
Üst Alt