GSC Haber Okan Buruk: "Bugün Samsun'dan şampiyon olarak dönmek istiyoruz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1777739416213.webp

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Samsunspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk: "Samsun güzel bir futbol şehri. Samsunspor; kadro, hedef ve vizyon olarak ligin önemli takımlarından biri. Son haftalarda çok formdalar. Rakibimizin ligle ilgili iddiaları olmasa da Galatasaray'ı yenip ayrılmak isteyecekler."

Okan Buruk: "Fenerbahçe maçı sonrası 1 gün izin yaptık. İkinci gün çalışmalara başladık. İyi de çalıştık. Hiç konsantrasyonumuzu kaybetmedik. Aynı ciddiyeti ve isteği gösterdik. Bugün buradan şampiyon olarak dönmek istiyoruz. Ne kadar erken olursa bizim için değerli oluyor."

Teşekkürler, şampiyonluk lütfen.

Hadi aslanım benim, bitirelim bu işi.

Ben de istiyorum. Haydi bakalım ne kadar istediğini göster hocam. 70 e kadar değişiklik için bekleme

bruno fernandesi istiyoruz

İstemekle olmuyor. Biraz da çalışmak lazım, değil mi?

Her iyiye giden ivmeyi tersine çevirmeyi nasıl başarıyosun?

Yavaş dön reis ümmet yetisemiyor

Okan Buruk: "Fenerbahçe maçı sonrası 1 gün izin yaptık. İkinci gün çalışmalara başladık. İyi de çalıştık. Hiç konsantrasyonumuzu kaybetmedik. Aynı ciddiyeti ve isteği gösterdik. Bugün buradan şampiyon olarak dönmek istiyoruz. Ne kadar erken olursa bizim için değerli oluyor."

He hic kaybolmamis konsantrasyon, ciddiyet.

Baya istekliydi takim gercekten.

Geri
Üst Alt