Okan Buruk: "Çok oyuncuyla görüşüyoruz. Bütçemiz de var. Bu bütçeyi de kulanacağız"

Koruyacağın yönetim skorlar kötü gelince ilk seni yiyecek hocam bilgin olsun

Taraftarı soğutmak için hocayı öne sürmüşler.

yayın başlamadan dislike bastım.

OB: "Yemeği hazırladık artık, sabırlı olmak gerekiyor. Transferlere en az ihtiyacı olan takım biziz. Ne istediğimizi biliyoruz, net oyuncu istiyoruz. İstemediğimiz oyuncuyu baskı var diye almak Galatasaray'a ihanet olur."

ngb.webp

reklamlara bak

Özellikle takviye konularında biraz daha keskin konuşmasını bekliyorum, fazla ortadan, fazla hallederiz kafasıyla konuşuyor.

Beni Hamza'dan en fazla soğutan olaylardan biri buydu, çıkıp şunu yapmamız lazım ve yapacağız demeyip yok içimizden çözeriz, yok olmasa da olur laflarına irrite olmuştum hala da oluyorum. Bu kumar değil, piyango çekilişi değil, bu da diğerleri gibi bir iş ve sürekli inşallah laflarını duymaktan sıkıldım artık. Bir iş yapılacağı zaman ben patron sorduğu zaman hayırlısı bakalım inşallah diyemiyorum abi. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkar mıyız diye sorsalar tamam böyle cevap verebilirsin ama transfer işinde kabul edemiyorum artık. Hep bir rezilliği kabullenmişlik hali görüyoruz.

HOcam karşındakilere söylesene o zaman "Sizde galyana getiriyorsunuz" diye ...

Çayımı demledim

2 tane baklava aldım yanıma

ardından kiraz tabagı

Geri
Üst Alt