GSC Haber Okan Buruk: "Çok sert maçlar üst üste oynuyoruz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000141327.webp

Okan Buruk: "Dört gün önce bir maç oynadık, tekrar maça çıkıyoruz, aynı kadroyla çıkıyoruz. Bu bizim için iyi olan taraf aslında. O kadroyu koruyabilmek. Zor bir dönemden geçtik kadro azlığı olarak."

Okan Buruk: "Kadro azlığı olarak zor bir dönemden geçtik. Çok sert maçlar üst üste oynuyoruz. Aynı 11'le sahaya çıkmam benim için avantaj. İnşallah bu maçı da sağlıklı şekilde bitirip, dört gün sonra çok önemli bir Şampiyonlar Ligi maçına çıkacağız. Oraya da en iyi şekilde hazırlanmak."

Okan Buruk: "Geçen hafta Galatasaray'ın yaşadıklarıyla birlikte ne kadar güçlü olmamız gerektiğini söylemiştim. Bu gücü taraftarlarınızla birlikte ortaya çıkarmak istiyorsak bugün sahada çok mücadele eden ve maçı kazanmak için elinden gelen her şeyi yapan bir takım olması gerekiyor. Buna inanıyorum. Saha içine odaklanmamız gerekiyor. Geçen sene de yaşadık, daha önce de yaşadık. Sadece saha içine odaklanmamız gerekiyor!"

Okan Buruk: "Bundan önce olduğu gibi şampiyonluğu yakalayacak takım Galatasaray'dır. Avrupa yolu da var. Bugün bizim için birlikteliği gösterme vakti!"

Okan Buruk: "Geçen hafta savunma anlamında çok iyi işler yaptık. İlk kalemize isabetli şutumuzu son dakikalarda yemiştik. Fenerbahçe maçındaki savunma konsantrasyonumuzu bugün de uygulamamız gerekiyor."

yine bahaneler. gidin city real. madrid izleyin diyordun hocam. bahane uretme maci al lutfen.

Son düzenleme:
Çok mu zor kazanmaya çıkıyoruz demek? Şu maç öncesi maç sonrası konuşmalar için acilen birisi tutulmalı.

Hata yaptım, Ocak ayında düzelteceğiz. Bu kadar basit.

Anlamadım rakipler her hafta sürpriz bir şekilde mi belli oluyor bilmiyor musun neler olacağını

Geri
Üst Alt