GSC Haber Okan Buruk: "Daha oynanacak olan 18 tane maç var havaya girmeyeceğiz"

Okan Buruk: "Gabriel Sara'nın sakatlığını takip edeceğiz. Klinik olarak ağrılar çok şiddetli değil ama MR görüntülerinde zorlanma var. Riske etmemek için düşünmedik ama bundan sonraki haftalarda sahaya döndürmek için denemelerimiz olacak. Gün veremiyoruz."

2 maç daha olmaz.

Değişiklikleri iyiydi elindeki imkan bu kadar. Hep söylüyorum bazı topçularimizin yedeği yok sara ve torreira özellikle. Hayalet demirbay ile yedek kulübemizde bir alternatif var sanılıyor. Özellikle 1.80 ve üzeri bir orta saha şart. Ön libero mevkiinde de forma giyebilmesi gerekiyor.

Okan Buruk: "Nelsson bizim için önemli. Oynayamadığı yerde oynama isteği oluyor. Başka yerde oynamak isteyebiliyor. Görüşmeler sürüyor. Nelsson bizimle devam ettiği sürece forma adaylarından biri olacak.

Soru: "Lucas Torreira'ya aktör denildi. Neler söylersiniz?"

Okan Buruk: “Muslera Torreira konusunda cevabı verdi zaten. Yeni adını açıkladı Kıvanç olarak.” (gülerek)

Okan Buruk: "Transferde görüştüğümüz birçok oyuncu var. İsim konuşmamak, oyunculara saygı duymak gerekiyor. Bu görüşmeleri sürdürüyor. Türk mü olur, yabancı mı olur. Birçok isimle görüşüyoruz. Transfer bitene kadar süre var. Yarın başlıyor resmi olarak. Sonra 1 aylık süre var. Görüştüğümüz çok fazla oyuncu var."

Seni hakedecek ne uaptık acaba

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan hoca rehaveti de iyi yönetiyor. 2 yıl üst üste şampiyon olmuş bir takımda şımarıklık görmüyoruz. Rakipleri aşağılayıcı tavırlar yok. Hiçbir topçu ben oldum kafasına girmiyor. Kimse kendini ön plana çıkarmaya da çalışmıyor. Psikolojiyi çok iyi yönetiyor Okan hoca.

Geri
Üst Alt