Okan Buruk: “Davinson Sanchez ayağında bir ağrı hissetti, daha kötüye gitmesin diye çıkmak istedi”

Yok ben sakatlarin dönmesini kast ettim. Ts, kayseri dep sonra 2 hafta ara oluyor. 5 ocak göztepeyle oynuyoruz. Ozamana kadar icardi haric full kadro oluruz herhalde baska sakatlik olmazsa. Topcularda dinlenmis olur 1 hafta
Bu futbol ile maalesef birer set daha aynı adamlar aynı yerlerden sakatlanırlar.

Takımın yaş ortalaması 27 yarısı kusurlu herif bu adamlara ortalama yaşı 21 olan kuzey takımı muamelesi çekiyoruz.

Hoş 21 olan sezonda 360 maç koşan adam da 1 maç koştuğunda ağrı falan hissediyor ya.

Durup bir tanesi de acaba ortada bir sorun olabilir mi yav demiyor.
Bu ekip rüyasında boş press görüyor heralde.
50 pas yapmadan atağa çıkamıyoruz, çıktığımız atakların %80inden embesil gbi top kaptırıp kale savunmaya koşuyoruz.

Şöyle takımı tutmayan herhangi bir kişiye maçı izletsek bu takımın bir futbol aklı yok mu diye sorar. Sadece şuursuzca geri koşuyoruz.
Atak sonlanması kalenin içinde oluyor :asd:

Şu kafayla daha çok adam sakatlanır.

Hüseyin bolt falan ne varsa sözleşme imzalamamız lazım bizi anca bunlar paklar.

Geçen bir maç izlerim adamlar kale sahasını falan öyle bir savunuyor ki ne top içeri geçebiliyor ne adam.

Abi bizim izlediğimiz futbolda da her maç 30 kere ceza sahamız içinde birileri buluşup şut çekiyor.

Millet artık kahin oldu 15 dakika önceden yiyeceğimiz golü görüyor.

Bu futbol ile maalesef birer set daha aynı adamlar aynı yerlerden sakatlanırlar.

Takımın yaş ortalaması 27 yarısı kusurlu herif bu adamlara ortalama yaşı 21 olan kuzey takımı muamelesi çekiyoruz.

Hoş 21 olan sezonda 360 maç koşan adam da 1 maç koştuğunda ağrı falan hissediyor ya.

Durup bir tanesi de acaba ortada bir sorun olabilir mi yav demiyor.
Bu ekip rüyasında boş press görüyor heralde.
50 pas yapmadan atağa çıkamıyoruz, çıktığımız atakların %80inden embesil gbi top kaptırıp kale savunmaya koşuyoruz.

Şöyle takımı tutmayan herhangi bir kişiye maçı izletsek bu takımın bir futbol aklı yok mu diye sorar. Sadece şuursuzca geri koşuyoruz.
Atak sonlanması kalenin içinde oluyor :asd:

Şu kafayla daha çok adam sakatlanır.
Yav sen niye bukadar negatifsin bugun. Gömdukce gömuyon takimi da hocayi da

Ulan biat edeyimde şu değişimlerle nasıl biat edeyim. Jelert yerine ziyech girip belini donduremeyen metehani futsalcinin karşısına koymayı malmö teknik direktörü bile dusunemezdi
Usta adam kulübüyle konuştu. Jelert konusunda hatası yok. Yukarıda birisi daha yazmış bunu.

Usta adam kulübüyle konuştu. Jelert konusunda hatası yok. Yukarıda birisi daha yazmış bunu.
Valla ziyech hiç girmeseydi iyiydi. Metehani daha oynatmaz umarım. Keşke 10 kişi biraksaydi yine. Tuttuğu adamı yıldız yapiyor

Ayağı mı adelesini tutmadı mı ben mi yanlış hatırlıyorum ayağındaysa bir şey yoktur da ayağında gibi davranmadı sanki yürüyüşü baya normaldi

Jelert neden çıktı diye soranlara hayret ediyorum kesinlikle maçı izlememiş adamlar herhalde. Ya arkadaş adam kenara gelip okan hocaya ayağını göstermedi mi sakatım diye ? Sonra sekerek girmedi mi sahaya. Acaba ben mi detaylı izliyorum maçı bilmiyorum. Maçta Okan hocalık durum yoktu bir tek ben nelsson girişini anlamadım

Jelert neden çıktı diye soranlara hayret ediyorum kesinlikle maçı izlememiş adamlar herhalde. Ya arkadaş adam kenara gelip okan hocaya ayağını göstermedi mi sakatım diye ? Sonra sekerek girmedi mi sahaya. Acaba ben mi detaylı izliyorum maçı bilmiyorum. Maçta Okan hocalık durum yoktu bir tek ben nelsson girişini anlamadım
Yunus'u koyacak o Ali'nin karşısına o zaman. En azından çevik, takibini daha kolay yapabilir. Ziyech'i koyup adama "gel bizim sağı felç et" demezsin. Son yılların en büyük antrenör akıl tutulmasıydı. Maçın kırılma anı oldu. Muhtemelen bu hata yüzünden ilk8 dışında kalıp fazladan 2 maç oynayacağız.

Maç esnasında fark etmedim ama Jelert 78. dakikada değişiklik istedi denilmişti burada. Eğer doğruysa neden 87’ye kadar bekledi madem öyle? 9 dakika sakat sakat mı oynadı? Veya 9 dakika oynayabiliyorsa 5 dakika daha mı dayanamadı diye sorarım bu sefer

Maç esnasında fark etmedim ama Jelert 78. dakikada değişiklik istedi denilmişti burada. Eğer doğruysa neden 87’ye kadar bekledi madem öyle? 9 dakika sakat sakat mı oynadı? Veya 9 dakika oynayabiliyorsa 5 dakika daha mı dayanamadı diye sorarım bu sefer
Adam açıkladı ya 4 5 dakika bekledik denemesi için kendini diye.

Okan Hocam. İki maçtır bunca sakat ve eksiğe rağmen çok iyi iş çıkardın. Futboldan anlayan herkes 2.5 senedir yaptıklarını görüyor ve bu sene her kulvarda namağlup oluşunun farkında sen merak etme. Sana sahip olduğumuz için Allaha bin kez şükürler olsun. İyi ki varsın rip31x.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yunus'u koyacak o Ali'nin karşısına o zaman. En azından çevik, takibini daha kolay yapabilir. Ziyech'i koyup adama "gel bizim sağı felç et" demezsin. Son yılların en büyük antrenör akıl tutulmasıydı. Maçın kırılma anı oldu. Muhtemelen bu hata yüzünden ilk8 dışında kalıp fazladan 2 maç oynayacağız.
Seni futbolun başına koyalım o zaman reis ? Sen daha iyi yorumluyor gibi görünüyorsun. Yunusun yürüyecek hali kalmamıştı en azından çevik diyebiliyorsun harika valla. Ama şunu söylemiyorsunuz sanchez çıktı adam defans yerine ortasaha aldı maçı domine etti 75 dakika diye skoru 2-1 getirtti. 90+2 de gol yiyorsun 20 kişi içinden çıkıyor adam 20 kişi var topun etrafında pas yapıyor karşı takım ama suçlu hoca değişikliği mi oldu. Enterasan .

Doğrudur. Sinirden dinlemedim maç sonu röportajları. 10 dakika kendini denediyse bir 5 dakika daha dener maçı bitirirdi öyleyse
Abi biz memnun edemeyiz sizi bence. yine gol yesek sakat adamı neden çıkartmadın o zaman diye yaygara çıkartırdınız değişmez kafanızda ki düşünceler. yukarı da yazdığım gibi hocanın iyi taraflarını görmezsiniz.

][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]" data-quote="Hasan Bekir" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">

Okan hoca’nin yalan söyledigini iddia edenler vardi

Hem de bu görüntü mac icinde ekrana yansidi

Buna ragmen iftira atiyorlar

Yazik

Geri
Üst Alt