- 2 Nisan 2012
- 40.184
- 19.863
- 2.548
Niye her cümlesine başlık açıyoruz ayrı ayrı yauu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cücük kadar yer dediğin yer kapalı alan olarak mevcut Florya'nın 3 katı büyüklüğünde 2 saha+ kaleciler için antrenman yeri de sadece A takım için. Mevcut Florya kapalı alan olarak ta yetmiyor aslında.yeni tesis de fotolardan görüldüğü kadarıyla cücük kadar bir yer.
bilmiyorum memnun edecek mi
Zemin önemli bir konu ama sadece zemin değil konu Florya'nın kapalı alanı da çok az ve futbolcuların zaman geçireceğiz yerler gibi yerler yok. Biraz sıkış tıpış. Geçilmek istenmesinin bir nedeni de bu Kemerburgaz oranın 3 katı kapalı alan olarak sırf A takım bölümü.Kemerburgaza gideceğiz diye floryanın zemin bakımını aksattılar kesin. Klasik yurdum insanı kafa yapısı
Hocanın ve takımın isyanı çoğunlukla zemine bence. Geçen antrenman görüntüsünde mertens zemine saydırıyordu. Zemin bozuktuZemin önemli bir konu ama sadece zemin değil konu Florya'nın kapalı alanı da çok az ve futbolcuların zaman geçireceğiz yerler gibi yerler yok. Biraz sıkış tıpış. Geçilmek istenmesinin bir nedeni de bu Kemerburgaz oranın 3 katı kapalı alan olarak sırf A takım bölümü.
Zemin önemli bir neden ama ben alan olarak, eskimiş bir tesis gibi başka nedenlerin de olduğunu düşünüyorum.Hocanın ve takımın isyanı çoğunlukla zemine bence. Geçen antrenman görüntüsünde mertens zemine saydırıyordu. Zemin bozuktu
En önemli ve ana nokta Florya'daki zemin sonra Florya'daki alanların azlığı gibi şeyler de oyuncular sorun yaşıyordur. Bu yüzden de yeni tesise geçmek istiyorlardır. Okan hocada yapılan tesise ekstra şeyler değişiklikler yaptırmış bir de istediği.Ne alaka şimdi, tesis motive etmiyor ne demek ki