Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.623
- 3.600
- 458
Güney kutbunda daha iyi dinleniliyormus.
Zaman x2 daha slow herhalde.
Zaman x2 daha slow herhalde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha iflah olmaz bir adam umutsuz vaka.Zaha açıklamaları bu konuya epey ters ancak.
gene mi hamile?hayır istanbulda egitim icin belli yaşa kadar var yabancılar icin belli yaştan sonra uygun okulda kolejde yok ,bu tüm yabancılar için geçerli ,eskidende böyleydi
istanbulu aile olarak seviyorlardı nando ailesi ama adam ispanyolca egitim veren okul istiyor cocukları icin haklı
ve eşide hamileymiş
dün 3 kişi antrenman yapmadı mı gidenler?Milli takıma gidenleri anlıyoruz da milli takım yerine tatil gidenlere bu kolaylığı sağlamanın anlamı yok.
o kadının dogurduguna inanmıyorum ben hamile kalıp başkasına devrediyor olabilir 3 tane çocuk dogurup hala öyle güzel fizik,valla bravogene mi hamile?
bir tane kaleci cikar umarim aileden
hamile kalip baskasina nasil devrediyor aciklar misin renkdas?o kadının dogurduguna inanmıyorum ben hamile kalıp başkasına devrediyor olabilir 3 tane çocuk dogurup hala öyle güzel fizik,valla bravo
bizim Türk hatunlar 3 cocuk dogursa memeleri dize kadar iner sektirmeye baslarlar
Doktora bunu açıklamak okana 2.devre başında oyuncu değişikliği yaptirmaktan daha zor deyip siyirayimhamile kalip baskasina nasil devrediyor aciklar misin renkdas?
sut anne mi demek istedin ?
ne diyonnasıl yani hocam normalde haftalık 5 bunlara 15 mi
ağlama dostumBahane Buruk
Noterden devirle mi devrediliyor ? Bilsek bizde devir yapardık çocukları 9 ay hanıma taşıttık.o kadının dogurduguna inanmıyorum ben hamile kalıp başkasına devrediyor olabilir 3 tane çocuk dogurup hala öyle güzel fizik,valla bravo
bizim Türk hatunlar 3 cocuk dogursa memeleri dize kadar iner sektirmeye baslarlar
BJK maçı sonrası Zaha'dan suçlayıcı bir tavırla bahsetmemişti. Skorun öfkesiyle herkese öyle lanse ettirildi.Zaha açıklamaları bu konuya epey ters ancak.