Okan Buruk: "Dinlenme konusunda Güney Amerikalı oyuncuları farklı tutuyorum"

Güney kutbunda daha iyi dinleniliyormus.

Zaman x2 daha slow herhalde.

Hala YB maçı için Jakobs falan demiş. Ulan maç önü kadrom yeterli diyip taraftar azarlıyorsun

hayır istanbulda egitim icin belli yaşa kadar var yabancılar icin belli yaştan sonra uygun okulda kolejde yok ,bu tüm yabancılar için geçerli ,eskidende böyleydi
istanbulu aile olarak seviyorlardı nando ailesi ama adam ispanyolca egitim veren okul istiyor cocukları icin haklı
ve eşide hamileymiş
gene mi hamile?
bir tane kaleci cikar umarim aileden

Milli takıma gidenleri anlıyoruz da milli takım yerine tatil gidenlere bu kolaylığı sağlamanın anlamı yok.
dün 3 kişi antrenman yapmadı mı gidenler?
benim anladığım okan hocada fatih terim esameleri var. yenilgiye karşı tavrıda aynı oyuncuya karşı yaklasımıda.
geçtiğimiz bi programlarda okan hoca, terim zamanındaki rahatlığı hiç bir dönemimizde yasamamıstık diyor. benzer işleri yapıp oyuncularla futbolcu-hoca bağı haricinde derinden etkiliyor bence. o frekansı yakalamak mühim. o yüzden çıkıp topçular hoca için, diğer arkadasları için mücadele etmeye baslıyor. geçen sene erden'e yapılan saldırılarda bile topcuların nası tek bi ağızdan cevap verdiği yaptığı hareketler falan ortada. normal profesyonel bi ilişkide bakmaz oyuncular bu derinlikteki işlere.

kendi öğrencilik döneminizde pay biçin. eğlenceli geçen dersler verim arttırır, motive eder. artan verim sınava yansır, sonuclar iyi olur. benzer işler. yaptığı iş doğru olanı. diğer türlüsündde oyuncu grubu işler birz ters gitme durumunda hocayı satma seçeneği basit olduğu için onu tercih ediyorlar ve gönderiyorlar. bu ortamda da istikrar sağlanmıyor. süreç başa sarıyor.

geldiği ilk sene hem toreiraya hem icardiye maç haftası gidin arjantine problemlerinizi çözün gelin diye sınırsız izin çıkardığı söylendi. bunu maç haftası puan kaybetsen taraftara anlatamazsın. dönüşü iyi oldu mu oldu. ikiside bence sözlesme süresince tüm masraflarını maddi olarak kurtardı. + maneviyatı paha biçilmez. bu hamlesindeki incelik bile konuyu 2 sene başarı olarak geri getirmis olabilir bize. oyuncu bu jesti gördüğü için daha baska çalışıyor daha baska oynuyor. basit gibi gözüken ama ciddi kararlar bunlar hoca üzerinden değerlendirirsek.

Her hocanin yontemi farkli olabilir buna bisey diyemeyiz ama adil degilse ve yonetemiyorsa iste o zaman tartisilir

o kadının dogurduguna inanmıyorum ben hamile kalıp başkasına devrediyor olabilir 3 tane çocuk dogurup hala öyle güzel fizik,valla bravo
bizim Türk hatunlar 3 cocuk dogursa memeleri dize kadar iner sektirmeye baslarlar
hamile kalip baskasina nasil devrediyor aciklar misin renkdas?
sut anne mi demek istedin ?

nasıl yani hocam normalde haftalık 5 bunlara 15 mi

o kadının dogurduguna inanmıyorum ben hamile kalıp başkasına devrediyor olabilir 3 tane çocuk dogurup hala öyle güzel fizik,valla bravo
bizim Türk hatunlar 3 cocuk dogursa memeleri dize kadar iner sektirmeye baslarlar
Noterden devirle mi devrediliyor ? Bilsek bizde devir yapardık çocukları 9 ay hanıma taşıttık.

Tapatalk kullanılarak gönderildi #since1905

Gumey amerikalı oyuncu demekte yeni moda oldu. Uguayli de geç işte

Geri
Üst Alt