Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.846
- 26.226
- 3.183
son 3 maçında 11 gol yemiş takıma kendi evinde kreatif işlerde zorlandık diyemezsin yav kabul etmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatirlamiyorum. Dönem sonuna dogru talipleri var deniyorduKim istiyordu?
Oynatmiyon ki. Kalmasinin bi anlami yoktuKavukcu felan adam alamiyorlar diye kalsin dedi büyük ihtimal. Kadro derinligimiz iyi demesi bence kimsenin kalbi kirilmasin diye aciklandi.
Bazen bilemiyorsun. Belki bir cıkış yakalar toparlanır diyorsun kendince sonra bir b.ka yaramayinca iş işden geçiyor tabi.Oynatmiyon ki. Kalmasinin bi anlami yoktu
Hakem adam gibi yönetse ve o 2. sarı karttan atsa bu maçı en kötü berabere biterdi. ilk 24 için 9 puan istatistiklere göre %90 yetecek gibi görünüyorsa da 10 puan ile orayı tamamen garantilemiş şekilde giderdik. Monaco, ATL maçı sonuçları ile de ilk 16 için yarışırdık. Ben il kura çekildiğinde zaten ilk 24 demiştim başarı için ondan sonra kuraya bakılır diye. Avrupa'da bu kadar kötü hakemleri nasıl buluyorlar gerçekten diyecek bir şey yok.yooo gayet de hakeme bağlarım
bugün biz bu takımı hakem iyi yönetse de yenemeyebilirdik
ama liverpool maçındaki 11 ile o maçtaki gibi oynasak da bugün kazanamazdık çünkü kazandırmazdı
hakemin niyeti kırmızıda penaltıda belli olmaz
union her pozisyonda sadece ellerini kaldırarak istediklerini aldılar
golü atan adamı ardadan daha net pozisyonda 5 dk önce atsa şu an kötü oynadık ama 12 puan yaptık diye konuşuyorduk
3 puan belki alamazdık ama açıkçası 1 puanımızı bile isteye gasp etti oe
3 günde bir tabi maclara cikinca normaldir agrilarin olmasi.Okan Buruk: "Yusuf Demir, son maç dizinde ağrı olduğunu söyledi. Kontrolleri yapılıyor. Ağrıları olduğu için bugün kadroda yer almadı. İdari olarak bir şey yok, bir şey de yaşanmadı."

Ulan yaşansa nolur yasanmasa nolur. Takımdami tutacaksın. Tutarsan şaşırmam tabiOkan Buruk: "Yusuf Demir, son maç dizinde ağrı olduğunu söyledi. Kontrolleri yapılıyor. Ağrıları olduğu için bugün kadroda yer almadı. İdari olarak bir şey yok, bir şey de yaşanmadı."
Yav Yusuf olsa ne olur olmasa neOkan Buruk: "Yusuf Demir, son maç dizinde ağrı olduğunu söyledi. Kontrolleri yapılıyor. Ağrıları olduğu için bugün kadroda yer almadı. İdari olarak bir şey yok, bir şey de yaşanmadı."