GSC Haber Okan Buruk: "Direkt her şeyi hakeme bağlamamak gerekiyor"

Utanmadan İlkay gelmiyordu
Dört yabancı hakkını boş biraktirdin
Gidip elindeki zaniolo kohn Eyup Aydin
Jelerti gönderdin kalsalardi şu anda en azından alternatifin vardı

Yok abi, tüm suç benim.. Okan’a hoca demedim diye yenildik.. bu arada dejavu…

Kaan'la Berkan'i ya rotasyonda kullanacaksın yada adamdan saymayacaksın. Hem oynatmıyorsun hemde Kaan ve Berkan oldugu icin orta saha takviyesi yapmadık diyorsun. Kaan, Berkan, Ahmet, Yusuf ve Metehan'i yerlerine adam bile almasan göndermen lazım; bosa kalabilik yapıyorlar. Onların yerine genc takımdan oyuncuları koy; kenarda birileri hiç oynamadan oturacakca gencler otursun.

Büyük firsati teptin her zamanki gibi. Tebrikler. 12 puan demek bi üst tur demekti

Okan Buruk: "Yusuf Demir, son maç dizinde ağrı olduğunu söyledi. Kontrolleri yapılıyor. Ağrıları olduğu için bugün kadroda yer almadı. İdari olarak bir şey yok, bir şey de yaşanmadı."
Valla şimdi acaba Yusuf mu trip atıyor oynamamak için, yoksa hoca mı cezalandırıyor bunu bahane ederek çözemedim. Umarım ikincisidir.

Afrikalı almasak mı hocam o zaman? Çok mantıklı gibi duruyor. Elde mızrak ile maça çıkılan yerlerde topçular haşat olmuş geliyorlar.

La siz de bi garipsiniz. Adam hakeme sallasa suç sallamamış kendi hatalarımıza bakmamız lazım demiş yine suç.

Okan Buruk: "İlkay'ı aldık oraya. Kaan ve Berkan'la birlikte 6 oyuncumuz vardı aslında o bölgede. Aynı bölgede oyuncuların sakatlanması bizim için zorlu durum. Hesaplayabileceğiniz bir şey değil."

Okan Buruk: "Devre arası transfer dönemine odaklanacağız."

Burda hala hatasini kabul etmiyor, pili bitik Kaanla Berkani oyuncudan sayiyor, bu ikili suan anadolu takimlarin ilk 11 de bile yer bulamaz onlari alternatif sayiyior. Oyuncu sakatligi beklenmiyecek bir olaymis, antreman tempolari hafif tutarak sakatlik olmaz sandi ama yanildim demek cok zor geliyor kendisine.

Hocam bana bu sakatlıkların sebebini söyler misin neden yani, hem planlaman kötü hem de bu sakatlıklar artık normal değil. Bu arada yenildiğimiz takım leş gibi bir takım yazık gerçekten hiçbir hayal kurdurmuyorsunuz bizlere

Okan Buruk: "Oyuncuları tam iyileştireceğiz ama bu sefer Afrika Kupası’na gidecekler. 4 oyuncumuz gidecek."
Bu aftikalıları çıkar takım sıradan hale geliyor, atletizm, fizik kalite bunlarda var.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet suç senin hakemin değil inşallah sene sonu seni göndereceğiz bu takımın bir oyun mantığı yok yok yoooooooooooooooooooooooook

Doğru düzgün kadro planlaması yapamıyoruz

Yedek kulübesinden destek alamıyoruz

Takıma 4 senedir set oyunu getiremiyoruz

Bazı isimler olmayınca üretemiyoru

Oyunu okuyamıyoruz

Yanlış değişiklikler yapıyoruz

Ee nasıl olacak bu işler

Kim düzeltecek bunları

Geri
Üst Alt