Okan Buruk: "Dünyanın her yerinde Mertens'in golü verilir bir tek Türkiye'de verilmez"

Okan Buruk: "Galatasaray camiası, yönetimimiz ve ben, hakem hatalarından memnun değiliz. Her ne olursa olsun daha iyi olmalıyız.

Bunlarının hepsinin üstünü çizmeliyiz. Biz Galatasaray takımıysak, böyle iyi bir kadroya sahipsek, bu ligin üstündeysek, daha iyisini yapmak zorundayız!"

Kes hakem hatalarina siginma once sahada ne oynattin onu anlat Dombili gamsizina nasil dayandin 60 dakka

Gecen seneki fener gibi olduk bir bok oynamiyoruz hakemde hakem sen topunu oyna catir catir hakem istesede terse calamaz

Okan Buruk: "Icardi çarsamba günü antrenmanlara başlayacak."

Transfer önceliğiz nedir?

Okan Buruk: "Bizim için öncelik: Sol bek."

Okan Buruk: "Davinson Sanchez'e Ümraniyespor maçıyla birlikte süre vermeye başlayacağız. Zaten planlıydı. Oyuncularımızın sağlığı önemli. Sakatlıkların tekrar nüksetmemesi önemli."

Okan Buruk: "Zaha ve Tete antrenmanlarda çalışıyorlar gerçekten. Kendilerini geliştirmeye çalışıyorlar. Bundan sonraki süreçte daha iyi olacaklarına inanıyorum. Tamamlandığımızda takım olarak bence.. Eksikler oyuncuların psikolojilerini değiştiriyor."

Okan Buruk: "Her stadyumda farklı karar veriliyorlar, standart yok. Geçen hafta 3 penaltımız verilmedi, ama aynı pozisyonlar başka stadyumlarda penaltı verildi. Her yerde aynı kararlar verilsin."

Okan Buruk: "Mauro Icardi çarşamba günü antrenmanlara başlayacak. Yüzünün ve ayağının durumuna bakıp Trabzonspor maçı için kararımızı vereceğiz. Kadroda olacağını düşünüyorum."

Okan Buruk: "Davinson Sanchez'e Ümraniyespor maçıyla birlikte süre vermeye başlayacağız. Zaten planlıydı. Oyuncularımızın sağlığı önemli. Sakatlıkların tekrar nüksetmemesi önemli."

Son düzenleme:
Okan Buruk: "Zaha ve Tete antrenmanlarda çalışıyorlar gerçekten. Kendilerini geliştirmeye çalışıyorlar. Bundan sonraki süreçte daha iyi olacaklarına inanıyorum. Tamamlandığımızda takım olarak bence.. Eksikler oyuncuların psikolojilerini değiştiriyor."
La olm teteyi oynatmıyorsun bile. Kafa mı buluyorsun..

Trabzon maçında beklemiyorum ama sonrası için güzel haber.

Geri
Üst Alt