Batuhan Hatipoğlu
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2017
- 5.169
- 4.194
- 1.338
Fatih terimi yediniz okan hocayı yedirtmeyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3-4-2-1 çıkacağız bence. Mertens daha çok İcardi rolünde olacak ki. İcardi'yi de hoca geriye gelip top alması görevini veriyordu 10 no gibi kullanıyordu aslında.
Muslera- Kaan- Davinson- Bardakçı- Barış- Torreira-Sara- Jakobs- Mertens- Yunus- Osimhen böyle bir 11 düşünüyorum herkesin sağlıklı olduğu durumda. Sallai hem kanat bek hem de 10'ları yedekler ve rotasyona sokar gibi.İcardi'yi 10 no kullanma işi uzun vadede kötü bir fikirdi bence. 2'li kimi düşündün Mertens yanında? Sallai mi?
Ben Jakobs'u kadroda düşünmedim, olabilir. O yokken Sallai olacağını düşünüyorum, yedekte de Bats.Muslera- Kaan- Davinson- Bardakçı- Barış- Torreira-Sara- Jakobs- Mertens- Yunus- Osimhen böyle bir 11 düşünüyorum herkesin sağlıklı olduğu durumda. Sallai hem kanat bek hem de 10'ları yedekler ve rotasyona sokar gibi.
Bu yorumuna katilirim ve benim kast ettigim ve senin algilaman farki ama; ben elestirilere gelememesini elestirirken sen bunu linç kültürüyle bir tutuyorsun. Asiri elestiri, linç kültürü Türkiyede çok büyük bir sorun ama hiç elestiriye gelememede.Kazanırken Okan hoca diye diyen pek kişi olmuyor. Kazanırken oyuncular kaybedince hoca oluyor genelde yani o tespitin yanlış . Ben dünyada sayılı maçta hatalı iş yaptı diye bir TD'ye istifa denildiğini, hakaret edildiğini görmedim. TR'de tapan vb. tespitinin saçmalığı zaten başka bir şey TR'de daha eleştiri ve linç kültürünün farkı bile bilinmiyor en basitinden.
Evet katılıyorum. Okan hocanın açıklamalarını genel olarak beğensem de Mourinho ve hakemler konusunda gereksiz yumuşak geçtiğini düşünüyorum orada daha sert bir tavır takınmalıydı.Hakemler konusunda çok ılıman konuşuyor, hatalar herkese yapılıyor diyor, Mou hakkında tarzı o, ülkede olduğu için mutluyuz öyle kabullenelim diyor.
Valla 6 penaltının 1'i belki penaltıdır sana verilen, Mou'nun yaptıkları zaten saygısızlık. İşler iyi giderken böyle konuşmak kolay ama bir taraftar olarak hoşuma gitmiyor bunları duymak.
Evet katılıyorum. Okan hocanın açıklamalarını genel olarak beğensem de Mourinho ve hakemler konusunda gereksiz yumuşak geçtiğini düşünüyorum orada daha sert bir tavır takınmalıydı.
Ilgaz Çınar'ın yakaladığı bu konuya değinmesi de hocanın dikkate değer ve Tff tarafından hayata geçirilmesi futbola fayda sağlayacak bir fikir.
Kudurrrrrrrrbomboş konuşuyor yine!!!!
Roma'yı kim yaktı ?begenmıyorsan romaya
bence yunus ve mertens amc oynayip gizli forvet gibi takilabilirler bir nevi 343 gibi olur3-4-2-1 çıkacağız bence. Mertens daha çok İcardi rolünde olacak ki. İcardi'yi de hoca geriye gelip top alması görevini veriyoerdu 10 no gibi kullanıyordu aslında.
Göz var nizam var, Abdülkerim kalıplı bir oyuncu. Bunda yanlış bir şey yok ki...Abdülkerim kalınmış. Hocam açıklamaların bazen çok ilginç oluyor.