Okan Buruk: "En az 3 tane oyuncu daha istiyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1660942067495.png

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, 1-0 kazanılan Ümraniyespor maçı sonrası konuştu.

Okan Buruk: "Havalar sıcak, nem var. Hepimiz terliyoruz. Bu oyunu biraz etkileyen bir şey."

Okan Buruk: "Yaptığımız hatalara bazen inanamadım, saç baş yoldum. İlk yarı bu kadar kötü oynamamıza rağmen yine de 3-4 pozisyon bulduk."

Okan Buruk: "İkinci yarıdaki 20-25 dakikalık tempoyu genele yaymalıyız. Yavaş yavaş bunu yapacağız. Bugün ilk yarıda kötü oynarken de fırsatlar bulduk. İkinci yarıda ilk 20-25 dakika golü getirecek pozisyon, pozisyonları da yakaladık."

Okan Buruk: "Bunu söylemek istemiyorum ama zamana ihtiyacımız var, hazır olmayan oyuncular için."

Okan Buruk: "Kadro genişliğine ihtiyacımız var, net şekilde görünüyor. Mertens ve Torreira geldi, bize saha içinde inanılmaz bir öz güven kattı. Bu anlamda yeni takviyelere ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz. En az 3 tane oyuncu daha katıp, kadro genişliğini oluşturmak istiyoruz."

Okan Buruk: "Kadro genişliğine ihtiyacımız var, net şekilde görünüyor. Mertens ve Torreira geldi, bize saha içinde inanılmaz bir öz güven kattı. Bu anlamda yeni takviyelere ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz. En az 3 tane oyuncu daha katıp, kadro genişliğini oluşturmak istiyoruz."
2 kanat bir stoper istiyordur kesin

Kanat var mi bunlar icerisinde okan

Bende mumkunse oradan bir td bir kilo futbol iki kilo gol ve bir bardak soguk su istiyorum

Okan hocayı tebrik etmek istiyorum. Teşhisler doğru inşallah uygulama da aynı şekilde başarılı olur. Laf salatası yapmamış aferim

Geri
Üst Alt